Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most melyik kommandóba menjek?

Most melyik kommandóba menjek?

Figyelt kérdés
Heló! Közép iskolás tanuló vagyok és kommandós szeretnék lenni. Nem nagyon szeretnék hazai terepen maradni mert valjuk be a T.E.K. nem a legjobb kommandó. Ezért arra gondoltam hogy ki mennék francia országba a GIGN kommandóba. Na most nem tudok róla infókat találni a neten mert mind franciául van és még nem vettem azt fel második nyelvnek. Szóval ha valaki tudja hogy ez a GIGN kommandó jó e és érdemes érte új nyelvet tanulnom és ki utaznom Francia országba akkor kérem írja le. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 24. 13:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Akkor nyald meg a franciák faszát. A TEK is tud mit felmutatni.

[link]

2015. aug. 24. 16:41
 22/36 A kérdező kommentje:
Te fogyatékos fa sz pont az előbb ismertem el hogy jó a T.E.K. és maradok ezen a pályán nem megyek ki francia országba mert jó a T.E.K. (ismétlem) -_-
2015. aug. 24. 18:05
 23/36 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne vissza olvasni a veled együtt lévő három oldalnyi választ mielőtt itt pofázol...
2015. aug. 24. 18:10
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát ilyen vérmérséklettel és türelemmel legfeljebb árufeltöltő lehetsz a tescoban. Bár belegondolva az első ilyen ideg összeroppanásodnál onnan is kibsznának. :DD
2015. aug. 24. 23:17
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem türelmes vagyok és nem kapom fel hamar a vizet csak ugye van különbség hogy egy ismeretlen csávó pofázik nekem vagy a parancsnokom. Ha a parancsnokomnak pofáznék így vissza úgy szájba vágna hogy ki esne az összes fogam és ott ba sznának ki az egészből. Azért van különbség... Szóval lényegében a parancsnokomnak nem mernék így vissza szólni de egy ismeretlen ember így oda szól nekem azért nem hagyom magam.
2015. aug. 24. 23:27
 26/36 A kérdező kommentje:
Amúgy egyes most higgadtabban jó a TEK főleg a mester lövészeik meg minden tapasztalt kommandósa. A franciákról meg szimpatikusabbak voltak de most a TEK áll az első helyen a franciákról meg inkább le mondok nem is kellenek már annyira, sőt...
2015. aug. 24. 23:30
 27/36 anonim válasza:
Na, milyen szóhasználat ez? Az ilyeneket tuti nem veszik fel a T.E.K.-hez, de máshova se! Megmondják a frankót aztán így reagálsz, kedves kérdező? A magadfajtákat azonnal kiszűrik a pszoholófiai teszteken és vizipisztolyt sem adnak a kezedbe!
2015. aug. 25. 04:55
 28/36 A kérdező kommentje:
Figyelj hogyha egy kicsit túl szoktam reagálni a dolgokat az tuti de én csak úgy beszélek másokkal ahogy ők velem. Oké a parancsnokos téma az más azt már le írtam. De milyen szó használatra gondolsz? Mert nem igazán értem.
2015. aug. 25. 10:27
 29/36 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom hogy te azokra a csúnya szavakra gondolsz-e vagy már a puszta fogalmazásomra?
2015. aug. 25. 10:30
 30/36 A kérdező kommentje:

Amúgy is most gondoljatok bele a helyzetembe kétségbe vagyok esve mert eleve TEK-es akartam lenni aztán meg jöttek a barátaim hogy rossz a TEK nehogy oda menjek azután ennek utána jártam és oké mondom akkor wikin rá nézek és ugye ezt találom: [link]

Oké akkor ez tényleg rossz rá nézek több ilyen "kommandóra" aztán meg meg találtam a franciákat tök jó fel szerelés MP5-tel mennek mint a TEK majdnem ugyan olyan. Oké de hozzá nyelvet kell tanulni ki kell utazni stb... Akkor fel teszem ide hogy érdemes-e ki menni, szóval ki raktam a kérdésemet. Az elején szét oltottak mert félre értelmezhetően raktam ki meg eleve jó a TEK csak nekem akkor még be mesélték hogy nem jó. Aztán jött egy nagyon jó és értelmes válaszoló aki fel nyitotta a szememet és tényleg jó a TEK csak rossznak állítják be. Azután jött 3/1 és mondta hogy ,,nagyljam meg a franciák fa szát" pedig az előbb tárgyaltuk le hogy jó a TEK és maradok itt. (ezt szerintem a válaszoló onnan szűrte le hogy nem olvasta vissza a többi kérdést) És akkor itt telt be a pohár mert az oké hogy az első oldalon szét oltottak az meg érthető volt de itt fa szoznak nekem az egy kicsit fel dühített. Azután mondom oké nem hagyom hogy egy ismeretlen itt fa szozzzon vissza szólok aztán jöttek a tescóval aztán meg a szó használatommal és végül ide lyukadtunk ki. Szóval most remélem meg tudjátok érteni a helyzetemet ha igen akkor örülök ha nem akkor jöjjön a következő oltás. -,-

2015. aug. 25. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!