Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most melyik kommandóba menjek?

Most melyik kommandóba menjek?

Figyelt kérdés
Heló! Közép iskolás tanuló vagyok és kommandós szeretnék lenni. Nem nagyon szeretnék hazai terepen maradni mert valjuk be a T.E.K. nem a legjobb kommandó. Ezért arra gondoltam hogy ki mennék francia országba a GIGN kommandóba. Na most nem tudok róla infókat találni a neten mert mind franciául van és még nem vettem azt fel második nyelvnek. Szóval ha valaki tudja hogy ez a GIGN kommandó jó e és érdemes érte új nyelvet tanulnom és ki utaznom Francia országba akkor kérem írja le. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 24. 13:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem GIGN egyszerűen imádja a nyelvet nem beszélő, nem francia állampolgár középiskolásokat, ott tuti sikered lesz!
2015. aug. 24. 13:58
 2/36 anonim ***** válasza:
nem úgy megy hogy kimész, kopogtatsz a GIGN-nél hogy te kommandós akarsz lenni. és ne nézd le a TEK-et se, szerintem hamar kibuknál onnan is, nem sz arral gurigáznak ;) és oda se csak úgy jelentkezel, kell egy bizonyos szolgálati idő ami után jelentkezhetsz! azt ajánlom hogy indulj el a TEK irányába és később amikor már van tapasztalatod akkor menj GIGN-nek.. feltételezem egy tapasztalt kommandóst hamarabb beválogatnak mint egy kis tudatlan, képzetlen fiúcskát
2015. aug. 24. 14:10
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Menj ninjának
2015. aug. 24. 14:15
 4/36 anonim ***** válasza:

Egyrészt te, mint magyar állampolgár, igencsak nehézségekbe fogsz ütközni, ha másik országban szeretnél rendőr/katona/kommandós lenni. Sok országban még a második generációs "betelepült" sem vállalhat ilyen munkát. Franciaországban most ez nem tudom pontosan hogy van, de alsó hangon 5 évet kell várni mire megkapod az állampolgárságot, aztán kezdheted el megmászni a ranglétrát. Aztán rendőrség (már ha bekerülsz vagy egyáltalán bekerülhetsz) ott még le kell szolgálnod X évet, aztán kérvényezheted a jelentkezésedet a GIGN-be és ha megfelelsz az igen szigorú követelményeknek, akkor bekerülsz. Nem tudom hogy hány éves vagy, de tegyük fel, ha te most vagy 16 éves és ebben a pillanatban kiköltözöl franciaországba, akkor talán 26-27 éves korodra bekerülsz, ha a törvények megengedik, hogy "betelepült" vállalhat ilyen munkát.

Másrészt az távolról sem igaz hogy a TEK annyira rossz lenne. Sőt, a Neutron Kommandó (akik a paksi atomerőművet őrzik) a világ élvonalába tartozik, illetve a felszerelésük is igen modern. A TEK kivételesen nem az a tipikus magyar alulfizetett és elhanyagolt szervezet. Az már más kérdés hogy a vezetőség és a BM milyen marhaságokat csinál a TEK-nél, meg úgy alles zusammen az egész rendőrségnél.

2015. aug. 24. 14:16
 5/36 anonim ***** válasza:
kérdező ha annyira nem tartod jónak a TEK-et akkor egyszer próbáld ki hogy kihívod őket magadra :D hidd el, értik a dolgukat ;)
2015. aug. 24. 14:19
 6/36 Bob the builder ***** válasza:
100%
1. lépés francia állampolgárság megszerzése mert anélkül kiba mód nem vesznek fel
2015. aug. 24. 14:20
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért van önbizalom:)

Ő itt válogat:D:D:D

Öcskös, örülj, ha a TEK szóba áll veled..

2015. aug. 24. 14:30
 8/36 A kérdező kommentje:
Oké, oké itt tárgyaljuk le azt hogy nem nagyon tartom a T.E.K.et rossznak csak sok olyat hallottam róla hogy rossz ház címhez mennek ki, le lövik egymást stb... És ebből szűrtem le hogy rossz és igazából nem nagyon találtam jót róla neten se meg a wikin az volt róla hogy szidták. De többen mondjátok hogy jó szóval akkor el hiszem hogy tényleg jó a T.E.K. először én is azt gondoltam hogy tekes ként helyezkedek el de akkor marad a T.E.K. Minden esetre köszönöm hogy fel nyitottátok a szememet akkor nem éri meg ki menni francia országba.
2015. aug. 24. 14:45
 9/36 A kérdező kommentje:
Amúgy is nem most terveztem ki menni francia országba ne legyetek már ennyire bunkók azért én se vagyok ennyire hülye. -,-
2015. aug. 24. 14:47
 10/36 A kérdező kommentje:
De most már nem megyek ki.
2015. aug. 24. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!