Nem fizet gyerektartást az exem. Feljelentettem a rendőrségen.2hete Németországban dolgozik. Oda is elér a rendőrség keze?
Én is pénzből élek,de megdolgozom érte,nem mástól harácsolom be...és gyereket is nevelek...
És a gyerektartás nem fizetése bizony hogy nem bűncselekmény csak szabálysértés...ezt közöld a rendőreiddel,akikkel "beszélsz"....
Nocsak...aki megemlíti hogy esetleg elmehetnél dolgozni,az egyből nőgyűlölő...sőt gyermekgyűlölő...de megkockáztatom a holokauszttagadó jelzőt is.... :) szánalmas vagy...
A jókívánságokat köszönöm, és nem sóvárgok a pénz után, hanem ami az apja része, azért küzdök.
Nem csak egy szimpla érettségim van, diplomás vagyok, csak érettségi óta dolgozom. A szövegértelmezéssel neked is gondjaid vannak.
Amúgy kicsit sem értem az észjárásodat! Az adófizetők felőled nyugodtan eltarthatának, de a gyerekem apjától nehogy már pénzt merjek kérni ha ő nem akar fizetni?
Fordított helyzetben vajon mi lenne? Ha olyan sz@rjancsi lennék, mint ő és születése után oda b @sztam volna neki a gyereket, hogy nesze neveld fel, akkor ő már a házamat is elvette vona tőlem, elhiheted.
És a gyereket ketten csináltuk, pontosan ugyanannyira az övé is, mint az enyém, szóval nem egyedül az én dolgom gondoskodni róla, bár eddig csak én tettem.
Dolgozik Németországban valószínűleg, de nem azért, hogy a gyerekének gyűjtsön, hanem, hogy tudja finanszírozni a szenvedélyét és a jólétét, amiről rendszeresen képeket is közöl a közösségi oldalán. Valószínűleg létszükség egyszerre két üvegből inni a piát, miközben a babának soha egy bébiételet vagy akár egy 200 Ft-os zoknit sem vett. És azért dolgozik külföldön, mert itthon is véges ám a munkáltatók száma. Ő már eljátszotta minden becsületét, 2-3 hétnél tovább nem bírta egy helyen, mondván ő szabad ember. Ami annyit tesz, hogy rohan a kocsmába.
Szoval lényeg a lényeg szerinted ne fizessen, ha nem akar, mert ő egy férfi és a férfiak megtehetik, hogy ne fizessenek, ha nem akarnak, mert nekik jár a szabadság!
Bár a férfiak is tudnának gyereket szülni, másképp forogna még a. Föld is!
Tudom és elhiszem hogy neked sem könnyű,nem állítottam hogy könnyű helyzetben lennél,csak az előző hozzászólásaidból az jött le hogy egy olyan ember vagy aki az exét üldözi az anyagi követeléseivel.H olyan ember aminek leírtad akkor viszont tényleg nem érdemes vele foglalkozni(hiába hajtod nem fog adni a gyereknek semmit)....és szerintem nem fog fizetni neked egy garast se.És ha itthon le is tartóztatják ez ügyben akkor mi van?Akkor se fog fizetni.Persze könnyű nekem okoskodni ezt is aláírom....
Előbb kellett volna gondolkodni,ha ilyen amilyennek mondod miért jöttél vele össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!