Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem fizet gyerektartást az...

Nem fizet gyerektartást az exem. Feljelentettem a rendőrségen.2hete Németországban dolgozik. Oda is elér a rendőrség keze?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 13:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%
Küldenek egy idézést az embernek, vagy kérnek egy megkeresést a német hatóságtól, ha van ott bejelentett lakcíme akkor megtalálják, ha nem akkor nemzetközi körözést adnak ki rá, és ha megfogják csak ugy egy igazoltatás közben akkor átadják - átadhatják, sztem ott is kihallgathatják tolmács jelenlétében - a magyar hatóságoknak, Tartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény.
2015. aug. 10. 02:13
 12/33 Waff ***** válasza:
90%
Elmaradt gyerektartásért nem adnak ki nemzetközi körözést....Viszont kérdező te azt hiszem egy igazi mártír vagy... :)
2015. aug. 12. 19:08
 13/33 anonim ***** válasza:
54%
Mivel ki kell hallgatni, meg kell keresni. n_n
2015. aug. 13. 05:51
 14/33 A kérdező kommentje:
Beszéltem a rendőrökkel, kiadják a nemzetközi körözést, ha odáig fajul a dolog, mert ez bizony bűncselekmény.
2015. aug. 13. 11:15
 15/33 anonim ***** válasza:
Akkor kapom a "hasznos" okat a válaszaimra n_n ?
2015. aug. 13. 16:55
 16/33 A kérdező kommentje:
Elmentem ma a családsegítőbe. De minek? Széttárta a csaj a kezét, hogy mégis milyen segítséget akarok én tőlük? Jelentsem fel, azt csókolom. Ennyi.
2015. aug. 13. 19:01
 17/33 Waff ***** válasza:
59%
Mondd nekik kedves kérdező hogy neked PíZ kell!!!píZ!!!!nem érdekel honnan nem érdekel kitől csak PíZT adjanak! :)))
2015. aug. 13. 20:19
 18/33 A kérdező kommentje:
Kedves Waff! Szerinted amikor elmegyek a boltba vásárolni vagy a postára csekket befizetni ott ki a p i csát fog érdekelni, hogy egyedül vagyok? Akkor is ki kell fizetni, nem fogják elengedni, csak, mert megkérem őket. És nem píz, hanem pénz. Te nem abból élsz? Próbàlj meg egyedül gyereket nevelni és akkor dumálj. Köszike.
2015. aug. 14. 08:17
 19/33 A kérdező kommentje:
És érdekel honnan és kitől. Csakis az apjától kérek pénzt a lányára. Mivel ugyanannyira az ő gyereke, mint az enyém.
2015. aug. 14. 08:52
 20/33 anonim válasza:
43%
Menj el dolgozni es fejezd be a nyafogast. Ismerek gyereket egyedul nevelo anyukakat.
2015. aug. 19. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!