Németországban rendőrként?
A rendőr elvben üldözi a bűnt, nem előidézi. Bár kétségtelen az utóbbira is lehet találni példát.
Az érdekházasság eme formája jogi szempontból színlelt, s büntetendő.
Semmi. De miért akarsz német zsaru lenni? Na mindegy, az a te dolgod.
Hogy a trükközés miért nem járható út: Lehet, hogy most sikerülne valami olyan, ami a törvényesség határát súrolja, vagy át is lépi esetleg. De ez zsarolhatóvá tesz. Lehet, soha nem lesz semmi gond. De ha egyszer valami nagyfiú után kell kutakodnod, az is meg fogja tenni. Mit csinálsz, ha megzsarol?
Kedves Kérdező!
Nehogy elhidd azokat a hülyeségeket, amiket leírtak a korábban szólók.
Ausztriában valóban osztrák állampolgárság kell ahhoz, hogy rendőr lehess, azonban Németországban NEM kell német állampolgárnak lenned, hogy felvegyenek, természetesen ez nem jelenti azt, hogy automatikusan fel is vesznek, de a jogod megvan hozzá. Van olyan kollégám, aki osztrák állampolgár, de Berlinben él és dolgozik a német rendőrségen.
Üdv!
Kedves Kérdező! 7. vagyok.
Ezt nézd meg itt:
Benne van, hogy 5 éves előzetes németországi tartózkodás szükséges. Írtam nekik mailt, másnap visszaírtak, hogy mivel EU állampolgár vagyok ez rám nem vonatkozik. Szóval hajrá! Én rendőr vagyok, nem tanultam kint soha, szóval nem tudom, hogy lehet rendőrként elhelyezkedni egy No.-ban szerzett diplomával (nem írtad, hogy szakirányút vagy civilt akarsz), de az esély mindenképpen megvan. Ha van kérdésed, írj rám privátban nyugodtan!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!