300 ezer forintot loptak el tőlünk. Hogy fogja a rendőrség tudni kinyomozni?
Tegnap az irodaház épületünkben megbeszélést tartottunk a munkatársakkal,öten voltunk és az ebédlőbe volt a gyűlésünk,az iroda pedig nem lett bezárva. Mikor vége volt a megbeszélésünknek visszamentem az irodába a cuccomért,hogy megyek haza és az asztalról eltűnt a boríték amiben 300 ezer forint volt. A hideg rögtön végigszaladt rajtam. Amíg a megbeszélés tartott addig három kollégám is volt bent az irodába,beszaladtak egyik az ásványvízéért,másik a telefonjáért tehát beszaladtak valamiért de ők nem lehettek,mert évek óta nagyon jól ismerem a kollegáim,viszont a portás mondta,hogy egy 35 év körüli férfi,nem cigány hanem magyar tiszta és jól öltözött férfi bejött az épületbe és kb 5 perc múlva ment is ki,a portás nem kérdezte meg tőle,hogy milyen ügybe jött,csak köszönt,mert azt hitte,hogy hozzánk jön az ebédlőbe ,csak akkor lett gyanús neki valami mikor kb. 5 perc múlva ment is el,hogy ilyen hamar... Nade a portás nem szólt nekünk,mert gondolta,csak lehet valami gyors mondanivalója volt nekünk és kész. Szóval hazament mindenki és akkor vettem észre ,hogy eltűnt a pénz mikor én utolsóként indultam haza,a portás még ott volt és mondtam neki mi történt és akkor mondta,hogy járt itt egy úriember aki hamar ki is ment. Kihívtam a rendőrséget,nagyon rendesek voltak,azt mondják,hogy megpróbálják kideríteni ki volt az az úriember.
Kérdésem:
Hogyan?
Hogyan fogják kideríteni,hogy ki volt az az ember,mert az épületben nincs kamera és a környéken sincs,az 500m-re való kamerákat meg úgysem nézik meg. Annyit mondott a portás a rendőröknek,hogy kék ingben volt,diplomata táska volt nála,kinézet ilyesmi ez meg édeskevés,mert a tettes úgyis tudja mit tesz és olyankor az a fontos neki,hogy elhagyja utána a környéket minél hamarabb,hiába mondták a rendőrök,hogy megnézik a környéket,hogy ilyen meg ilyen személy nincs-e a környéken. Tehát eddig passz.
Mi lesz ezután,hogy nyomoznak,hogy fogják kinyomozni,hogy ki az az ember aki ott járt és,ha megvan kérdőre vonják majd? Hogy lesz ez kinyomozva?
"kiderítik,hogy milyen névre szóló IMEI számú telefon járt ott az épületben a"
Nos, lehet név nélkül is venni használt telót és SIM kártyát. Egy profi erre ügyel.
Azért remélem, meg lesz, hogy ki volt a tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!