Miért lehet csakis "hatalomvágyból" valaki rendőr Magyarországon?
Miért van az hogy ha valaki rendőr szeretne lenni akkor a legtöbb ember egyből megmagyarázza hogy "te csak azért akarsz az lenni, hogy csesztethesd az embereket és nem volt jó gyerekkorod stbstb" ezt komolyan nem értem...
Attól hogy vannak korrupt meg szemét rendőrök még nem biztos hogy akivel éppen beszélt az is az lesz majdan.
ez igaz de ha valaki rendőr ellen tesz fel jelentést még ha meg is tudja szerezni az azonosító számát,
mit érsz vele?
átlag ember szava a törvény emberével szemben.
kinek fognak hinni?
vannak olyan példák is hogy kívülállók szemében egyértelmű bizonyítéka volt a panaszosnak.
és mégis simán ejtették a rendőrök ellen a vádat.
korrupttá válni a rendőri hivatásnál a legkönnyebb.
mert ott a legbiztonságosabb.......xD
de az hogy igen biztos úr erre v.
a rendőr is csak egy ember és az egyenruha nélkül egyen rangú a civil emberel.D
és mint már említettem szerencsére nem minden rendőr él vissza a hatalmával.
ilt vannak tisztességes rendőrök is!
az igazság az hogy egy rendőr el szemben nem lehet igaza senkinek sem. ha igazol még ha nem is tecik nekünk az eljárása,jobb ha szó nélkül és ellen állás nélkül viseljük végig az intézkedést.
de gondoljatok bele,mi lenne a világgal rendőrök nélkül?
káosz és bűnözés világa.az emberek az utcákon gyilkolnának.
én aszt mondom inkább viseljük el a korrupt részét is,
mint a tisztességes részének a hiányát is.
ilt a rendőrök hiányát.
hisz rendőrök nélkül rend sem volna se biztonság!!!
Ez igaz, ha ott vagy tűz közelben és te követsz el valamit nagyobb eséllyel fognak felmenteni kapcsolatok lévén. De ez mindenhol máshol is így van, minél gazdagabb valaki és magasabb pozícióban van annál többet megengedhet magának.Viszont az utakon nem ilyenekkel találkoznak. Ha egy civil embernek van magasabb helyen rendőr ismerőse az is előnnyel indulhat, ilyen az élet.. Ugyanakkor ha valakit tényleg totálisan ok nélkül inzultál egy csicska közrendőr azért nem hiszem hogy ne lenne következménye ha a vétlen, teljesen ártatlan polgár panaszt tesz és a megnevezett személyek ellen eljárás indul. Nem egyszer volt már és nem is utoljára lesz hogy speciel rendőrökről is hazugságokat terjesztenek amiken hetekig csámcsoghat a média.
Sok rossz hír azért is keletkezik szerintem, mert sok ember nem úgy áll hozzá a rendőrökhöz ahogyan kellene.
Már amikor megállítja a rendőr, büszke állampolgár már halkan anyázik a kocsiban. Zavarja ha egy rendőr őt megállítja "hogy képzeli ezt, hogy igazoltat engem???"
Egy rendőr meg nyilván emberből van, ha nem tetszik neki a stílus, lehet ő is kötekedőbb lesz..azt gondolom először meg kell próbálni rendesen állni a másikhoz(akár rendőr akár nem).
büszke állampolgár már halkan anyázik a kocsiban hát ez xD
de komolyra fordítva a szót
teljesen igazad van ha igazol? hú köcsög rendőr.
de ha bajban vagyok ilt sértetté válok? drága biztos úr.
lásuk be rendőrök nélkül el veszne a világ még ha vannak köztük korrupt tak is. nélkülözhetetlenek mint pld az orvosok.
én is tudnék mesélni köcsög rendőrökről is és tisztességes rendes rendőrökről is. de bármilyen hivatás is legyen minden hol van mind kettőből. az embereket a tettei határozza meg.
ha valakiben csalódunk az még nem jelenti aszt hogy más már nem megbízható.
Mert már lassan érettségi sem fog kelleni hozzá..
nehogy azt híd.
nézzél kicsit jobban utána.
az lehet de van másból és nem is rossz D
legalább is nagyon jól megélek a szakmám ból D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!