Jogom volna kihívni a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Szóval, tegyük fel hogy egy nyaralás alkalmával lemegyünk valahova bulizni és bérlünk lakást. De mivel én "alvósabb" típus vagyok, korábban lefekszem, és átjönnek az emberek zaklnatni, piszkálni. Tavaly ez történt, idén nyáron nem szeretném. Ilyenkor ha akaratom ellenére jönnek be az én bérelt lakásomba, kihívhatom a rendőrséget, betörésnek/csendháborításnak számít? Milyen bűntetést kaphatnak, abból meg mennyit? Külön szobában lennék én és akikkel lemegyek.2015. máj. 5. 14:42
1/11 anonim válasza:
Zárd be az ajtót, és rakd ki a DO NOT DISTURB! táblát :D
2/11 A kérdező kommentje:
sültcsirke :D
2015. máj. 5. 14:50
3/11 anonim válasza:
Tényleg magadra akarod haragítani a haverokat?
4/11 anonim válasza:
Szóval haverokkal béreltek egy lakást, és azért akarod kihívni a rendőröket, mert bemennek a szobádba?
Akkor inkább maradj otthon! :D
5/11 anonim válasza:
Azért vágjátok, hogy ráhívná a barátaira a zsarukat... ez milyen kemény már?
6/11 anonim válasza:
minek mész nyaralni hogy ha neked ekkora szenvedés?
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szenvedés csak azért kérdezem mert meg akarom bosszulni, tavaly ők voltak bunkók, most én jövök, úgyértem "vissza akarok vágni" de tényleg csak poénból, azért is kérdeztem hogy milyen bűntetést kaphatnak érte.
2015. máj. 5. 15:46
8/11 anonim válasza:
Persze. Szórakozz csak nyugodtan a rendőrséggel.
9/11 Shai-Hulud válasza:
A rendőrség kifejezetten örülni fog a poénodnak, remélem díjazni is fogják és nyakadba varrják a kivonulási költségeket.
10/11 anonim válasza:
Ha korábban fekszel, kelj korábban és zaklasd őket, piszkáld őket reggel 6-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!