Kihívtam a rendőröket, miért kérdezték tudom-e mit dolgozik akihez hívtam őket?
Az alsó szomszédjaimhoz hívtam őket mert állandóan veszekednek, ordibálnak, dübögnek és ez elviselhetetlen.. Na mind1 nem ez a lényeg. Mikor telefonáltam és mondtam h ki az illető, megkérdezte tőlem a diszpécser h nem tudom-e mit dolgozik az illető. Ezt a kérdést nem tudtam mire vélni. Ez hozzá tartozik a dologhoz vagy lehet kaptak már valamiféle bejelentést az illető ellen és ezért kérdezték?
Köszönöm a válaszokat!
dehogy.. "diszpécser" (nevezzük így) ebbe nem lát bele!
valószínűleg csak azért volt jelentősége hogy a járőröket mely időközökben küldjék ki, nyilván mikor dolgozik az illető akkor nincs zaj.
Mert ha ő a polgármester, akkor még téged hurcolnak meg, ha biztonsági őr, vagy vadász, ergo fegyvere lehet, akkor erre felkészülve vonulnak ki...ez lenne a logika.
De valószínűleg arra kíváncsiak, hogy dolgoznak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűséggel cigányok, és akkor le se szarnak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!