Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van az hogy emberek...

Miért van az hogy emberek többsége utálja a rendőröket de ha még is valamilyen kár éri azonnal rendőrt hív vagy rendőrrel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
ez nem szánalmas ? Elmondja mindennek a rendőröket de ha tré van egyszerre rendőrt hív. Nevetséges... Én ha utálok valakit nem hívom hogy segítsen.
2015. ápr. 24. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, a rendőrtől mindenki azt várja, hogy amit ő csinál, abba ne szóljon bele, viszont ha valaki őt ebben zavarja, azzal szemben intézkedjen.

Például amikor a fiatalok este isznak a parkban, de nem hangoskodnak, elvárják, hogy a rendőr ne vegzálja őket közterületi alkoholfogyasztás miatt, viszont az ott lakó néni, akit már a látvány is zavar, elvárja, hogy a rendőrség vigye el őket onnan.

A másik érv ilyenkor, hogy miért nem azt kapják el, aki milliárdokat lop, ahelyett, hogy az én piti ügyemmel foglalkoznának; csak ugye egyrészt ez nem úgy működik, hogy Kovács őrmester reggel bemegy dolgozni, és választ, hogy ő most traffipaxol, vagy elkapja azt, aki milliárdokat lop, de ő -mivel lusta- mindig a traffizást választja. Másrészt még nem láttam senkit ujjongani, amikor valóban elfogtak egy sikkasztó politikust. Ez igazából egy olyan érv, mivel tudja az átlag ember, hogy ezt ő soha nem fogja elkövetni, visszatérünk oda, hogy igen is intézkedjenek a rendőrök, csak ne velem szembe.

2015. ápr. 26. 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:
amikor kár érte pl. a devizahiteleseket, és egyiknek se jutott eszébe rendőrt hívni
2015. ápr. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!