Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek e még rendőr?

Lehetek e még rendőr?

Figyelt kérdés
Vittem a barátnőmet segédmotorral (16 vagyok), rajta nem volt bukó, kb. 3 km-t mentünk, faluba, szóval nem volt veszélyes. Rendőrök megállítottak, megbüntettek 5000 ftra. Ezek után lehetek még rendőr?

2015. ápr. 16. 18:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szépen kerekedik a történet :-)
2015. ápr. 16. 20:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Aztán azt a csekket kinek a nevére töltötte ki a rendőr, a tiedre, vagy az apukádéra? XD
2015. ápr. 16. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Úristen, a kérdés szempontjából tök mindegy, hogy 5000 vagy 10000 Ft, ott volt-e az apukája vagy sem.

A kérdésedre a válasz: Ez nem kerül be az erkölcsidbe, így ez nem lesz kizáró ok a rendőrségen. Ettől még lehetsz rendőr. És igen, ez biztos!

2015. ápr. 17. 19:21
 24/24 mi a fene ***** válasza:
Lehetsz persze. Ez lehet hogy közigazgatási bírság kategória - mint a biztonsági öv- azért kapott ötöst, de nem tudom mennyi a kezdő összeg. Felejtsd el, és máskor ne légy ilyen kis buta.
2015. máj. 1. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!