Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan lehetek tiszt ha...

Hogyan lehetek tiszt ha rendőr szakközepem és jogi diplomám van?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a Közszolgálati egyetem jelentkezéséről már kiöregedtem.(Elméleti kérdés)
2015. ápr. 15. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha diplomád van, a tiszti rendfokozat elvileg megillet. (Nem kell szakirányú diploma, gondolj a MH orvos tisztekre, akik Sotét végeztek, nem Zrínyit).
2015. ápr. 15. 12:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a jogi asszisztensi képzés is elég? Azt is elfogadják?
2015. ápr. 15. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
hahaha :D
2015. ápr. 15. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Minek örülsz? Cukor van a zsebedben?
2015. ápr. 15. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, azon röhögnek, hogy jogi diplomával ilyen kérdést fel lehet tenni. Én nem röhögök, csak annyit mondok: semmiféle állásra nem alkalmaználak. Sajnálom.
2015. ápr. 15. 15:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha tudnál szöveget értelmezni akkor láthatnád hogy a kérdés elméleti. Érdekel a téma erre vártam választ. Szerencsére nem kell alkalmaznod, saját jól menő cégem van köszi. Szóval megnyalhatod a bal herém! Na csumi
2015. ápr. 15. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miből gondolod hogy akárkit is leszólhatsz, csak mert feltett egy kérdést? Lehet hogy játszod itt a Janit hogy így-meg úgy nem alkalmaznál (ismeretlenül), közbe meg bölcsész vagy és a mekiben dolgozol. Én legalább nem nézek le senkit.
2015. ápr. 15. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:

nincs jogi diplomája csak "jogi asszisztens"

igazi futottak még tucatember

2015. ápr. 15. 17:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Jogi asszisztensi diplomám sincs. Mit nem értesz azon hogy a kérdés elméleti? A jogi asszisztensi helyett írhattam volna akár pedagógus,régész stb.. akármilyen diplomát.
2015. ápr. 15. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt neveti, hogy a jogi asszisztens végzettség az nem diploma, csak egy szakképzettség.

Egyébként jogász, vagy akármilyen más diplomával és RSZKI-val együtt sem "illet meg" automatikusan semmilyen tiszti rendfokozat, esetleg ha sikerül elvégeznek egy átképzőt, de csak mert van egy diplomád még nem leszel tiszt, max diplomapótlékot kapsz érte...de azt is csak Júliusig.

2015. ápr. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!