Lehetek e még rendőr?
Figyelt kérdés
Vittem a barátnőmet segédmotorral (16 vagyok), rajta nem volt bukó, kb. 3 km-t mentünk, faluba, szóval nem volt veszélyes. Rendőrök megállítottak, megbüntettek 5000 ftra. Ezek után lehetek még rendőr?2015. ápr. 16. 18:00
11/24 anonim válasza:
9-es, 10-es! Baromságokat ne írjál, ha nem értesz hozzá!
12/24 A kérdező kommentje:
Helyszíni bírságot kizárólag szabálysértés elkövetése esetén lehet kiszabni, helyszíni intézkedés során, és kizárólag akkor, ha az elkövető a felelősségét elismeri.
A helyszíni bírság összege jelenleg ötezer forinttól ötvenezer forintig terjedhet. Fél éven belüli ismételt elkövetés esetén az összeg hetvenezer forintig emelkedhet.
akkor ez szabálysértés, és nem bűncselekmény, és ettől én még lehetek rendőr?!
2015. ápr. 16. 18:58
13/24 anonim válasza:
14/24 A kérdező kommentje:
pedig ezen 5000 van, de nem is ez a lényeg azt hiszem.
2015. ápr. 16. 19:09
15/24 anonim válasza:
Persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy fiatalkorút (16 éves) csak a törvényes képviselője jelenlétében lehet helyszín bírságolni.
16/24 A kérdező kommentje:
Ott volt apukám.
2015. ápr. 16. 19:15
18/24 anonim válasza:
Vitted a papádat is magaddal, vagy szaladt mellettetek?
Hogy került oda a papád? Elment érte az egyik rendőr? XD
19/24 A kérdező kommentje:
????
Fontos lenne.
2015. ápr. 16. 19:19
20/24 A kérdező kommentje:
Mondom faluba volt, 2 percre lakok onnan ahol megállítottak, odajött apukám.
2015. ápr. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!