Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök között mennyire...

A rendőrök között mennyire gyakori, hogy valaki korrupt? 10 rendőrből hány az, átlagosan?

Figyelt kérdés

Nem rosszból kérdem. Sajnos ezzel én szerintem nincs baj. Egyetértek az egészségügyben is a hálapénzekkel. Csak azzal nem, ha valaki ahhoz köti kifejezetten a kezelést.

Viszont a rendőröknél mi a helyzet? El nem tudom képzelni, hogy el lehet lenni ilyen fizetésekből.

Gondolom van aki tetthelyeken zsebretesz készpzt, ékszert, stb, meg ha pl. valami autóst is szabálytalanságon érnek.

Én biztos, hogy ezt csinálnám. Nem ártanék vele senkinek. Az autós nem kapna büntetést, illetve a lefoglalt cuccok nem az államot gazdagítanák, amit ellopnak a politikusok.

2015. ápr. 13. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:

aki ezt érdemben megtudja válaszolni, az nagy valószínűséggel tud a korrupcióról, és akkor bűnrészes, vagy bűnsegéd.

kivétel ha nem a lebukott rendőri korrupcióról közétett statisztikából tájékozódik.

2015. ápr. 13. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
10 ből 9,de azt az egyet ki is közösítik.
2015. ápr. 13. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Na ezért nem vagy rendőr, mert korrupt lennél.

10-ből olyan 0.1 lehet az átlag, tehát százból egy.

A legtöbb közrendvédelemnél dolgozó rendőrnek esélye sem lenne sok pénzt összeszedni, mivel a sok bejelentés miatt nem tud a közlekedéssel foglalkozni.

Tőlem inkább az ittas vezetők szokták megkérdezni, hogy nem lehet ez másképp elintézni?

Dehogyisnem fizet nekem egy sztárügyvédet, kifizeti 65 éves koromig az addigi fizetésem, és 100 éves koromig még a nyugdíjat, akkor lehet róla szó. 10eFt-ért nem kockáztatom az állásom.

Pont úgy jövünk ki a fizetésből, mint más, aki 100eFt környékén keres. Szarul.

2015. ápr. 14. 20:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem. Azért kérdeztem, mivel én már futottam bele egyszer korrupt rendőrökbe. Ürügy kapcsán még a pénztárcámat is átvizsgálták elemlámpával. :D

De üres volt, nem volt már akkor nálam pénz. Aztán így inkább elengedtek csak úgy, meg se büntettek. Pedig megtehették volna.

De én ezt tényleg teljesen megértem, még egyszer mondom, 100 ezer környéki pénzekből sajnos tapasztalatból tudom, hogy vagy nem, vagy csak szarul lehet kijönni, igen. Szerintem ezen kéne változtatni, s nem azon, hogy Audival, meg Mercedes-szel járjanak a rendőrök!

2015. ápr. 15. 05:41
 5/7 anonim ***** válasza:

"Értem. Azért kérdeztem, mivel én már futottam bele egyszer korrupt rendőrökbe. Ürügy kapcsán még a pénztárcámat is átvizsgálták elemlámpával. :D "

Az nem korrupció, te agyoniskolázott. Ruházat, csomag, jármű átvizsgálás esetén megnézik mi van a pénztárcádban. Kábítószert vagy hasonlót keresnek benne, nem pénzt.

Milyen idős vagy?

2015. ápr. 15. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor már nem átvizsgálásról volt szó. Mindegy, nekem úgy tűnt, neked is, ha mondjuk ott keringettél volna egy kamerás drónt titokban. De tökmindegy tényleg, nem is emiatt írtam ki a kérdést, csak érdekelt, ennyi. Nem ezért.
2015. ápr. 16. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Én inkább úgy mondanám,hogy 10-ből olyan 0,1 aki NEM korrupt,tehát 100-ból 1.
2015. ápr. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!