Az alapkiképzésen mennyit futnak átlagosan a katonáink? (bővebben lent)
Arra lennék kiváncsi hogy pl. reggel felkelnek, és megy a reggeli torna. Ekkor mennyit futnak egyhuzamban reggeliig pl.?
Aztán összesen, úgy egész nap mennyi futás van?
Tudom hogy alkalmasságin 3200m. De ott bennt is ennyi lenne?
Csak érdekelne a dolog hogy mennyit futnak a katonák.
Mellőzzük azokat hogy a katonák semmit nem csinálnak, feleslegesek stbstbstb.
Olyanok válaszát várom, akik tapasztalták ezt, illetve van ismerősök akik információt adhatna..
Spekulációkat kérem ne!
Ha esetleg megtudnád kérdezni tőle akkor írj légyszives! :)
Volt 1 beszélgetésem a minap, és nagyon kíváncsivá tett hogy vajon mégis mennyit futhatnak.
Alapkiképzésen kiképző függő... van olyan aki futni szeret(tud), van aki fekvő, guggolás vagy felülés párti.
Reggeli tesi: 1-2 km ez majdnem minden nap van. a többi a kik terv függvénye: napközben, ha van vmilyen tesi 1-2km, ha terepfoglalkozás előfordul sok cuccal a hátadon 1-2 km. Havonta tesi felmérő 3,2km.
Alapkik. után alakulat és beosztás függő: egy különleges müveletis sokat, egy átlag lövész katona majdnem olyan sokat, de pl. egy logisztikus vagy egy szakács jóval kevesebbet fut. Ha olyan feladat van a napi egy óra kötelező tesi elmarad. Pl.: szolgálatok.
Köszönöm!
Csak mert valaki meg azt mondta h 3km minimum de inkább többet futtatnak.
Csak én ezt soknak tartottam kicsit, mert 3200m-ert úgy lehet lefutni alkalmasságin, hogy közben lehet sétálni.
Ezért furcsa lenne ha úgy kellene bevonuláskor 3km-nél többet futni hogy ugye alakzatban.
Na ne éljünk már álomvilágban. Bizony, hogy futnak, méghozzá jó sokat és elég intenzíven. Pont azért hogy mindenkit egységes és frankó szintre hozzanak illetve, hogy bírd majd a terepgyakorlatokat és a 6,10,25km-es menetgyakorlatot(elárulom nem műúton, hanem bokáig érő sárban, néha gázállarcban).
Üdv egy lövész a "cégtől"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!