Mennyit dolgozik átlagosan egy rendőr?
ha jól tudom akkor:
-irodában az alap 8órát naponta
-járőrként, utcán napi 8
-vagy 24-48 (24óra szolgálat , 48 pihenő)
-vagy 48-72 (48óra szolgálat , 72 pihenő)<-azthiszem ez már nincs
úgyemlékszem így van ,de nem biztos , valaki majd úgyis kijavít ha hülyeséget írtam
irodai munka 8 óra, plusz készenléte szolgálat, amit nem fizetnek, a készenlét van ahol egy hét, van ahol 24 óra vagy 72, létszámtól függ.
utcai 12/24, 12/48, vagyis 12 óra nappal, 24 óra pihenés 12 óra éjszaka és 48 óra pihenés!
De 24/48 nincs, van helyett 24/72, 24 óra munka, 72 óra pihenés. És itt vannak bevezénylések, amit szintén nem fizetnek, és pihenőnapokon lehet plusz melót vállani, persze csak a letelt a bizonyos óra pihenés és a plusz meló ugyanúgy rendőri munkára vonatkozik, de ez Pesten gyakori csak.
Köszi a válaszokat! Kb. én is ígytudtam.
A 2 roppant inteligensnek meg annyit hogy k*rvára nem az volt a kérdés hogy láttál e rendőrt dolgozni? Tény hogy vannak közöttük semmirekellők, de nem mindenki korrupt azt nem kell elfelejteni... Az is tény és való hogy a rendőrség egy diliház, mert ha van 3 főnök akkor az egyik azt mondja hogy "Ez így lenne jó" a másik azt mondja hogy "Ez így nem jó" a harmadik meg annyit mond hogy "Ez így sehogy sem jó..." Elsősorban szerintem nem a rendőrt kell fikázni, hanem azokat akik a rendőröknek dirigálnak...
Számold ki a havi munkanapok számát, szorozd meg 8-al.
Ennyi óra/hónap.
Aztán ezt különféleképp osztják. váltásos, vezényléses, KMB, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!