Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Emlékszik valaki erre az...

Emlékszik valaki erre az esetre? Nagy port kavart ügy volt

Figyelt kérdés
Mesélték, hogy történt egy olyan eset talán a 80-as években az Alföldön, hogy egy gazda trattorozott a kislányával, roma gyerekek pedig incselkedtek ott a traktorral és az egyik megsérült. Őt a Gazda kórházba vitte, de mire visszament, a tanáyn vagy ott valahol maradt kislányt megölték a romák. A traktorban találták meg a fejnélküli holttestet. Erre a gazda ledózerolta az ottani cigánytelepet. Emlékszik valaki erre, vagy tud valamit erről az esetről? Neten semmit sem találtam.

#jtzj
2015. febr. 24. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 00:11

Szerintem te is olvass:

[link]

De a kedvedért kiemelem a lényeget:

"Commercial Internet service providers (ISPs) began to emerge in the late 1980s and early 1990s."

Ez azért a "vígan netezgettek"-től messze van...

2015. febr. 25. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:

11: Írtam én olyant, hogy bárki is vígan netezett?

"A 80-as évek végére már Európában is elterjedtek a modern gerinchálózatok, és akkor már egyre többen kezdték el használni a netet."

Mintha ugyanazt írtam volna le, nem?

2015. febr. 25. 01:18
 13/17 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 01:18

Akkor kiket értettél "ironizáltatok" alatt? Mert ha a 7-8-at, akkor pardon, nem is igazán értettem én hogy kerülök a képbe, mint irónia...

2015. febr. 25. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Közel 60 éves vagyok. Igen, volt egy ilyen eset, valóban nagy port kavart anno. A kislányt megölték, mire a begipszelt lábú romagyerekkel visszaért az apa a kórházból. De a ledózerolásra nem emlékszem, csak arra, hogy az apa önkívületi állapotba került a halott kislánya látványától(:
2015. febr. 25. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
13: Nem a 8. válaszolónak címeztem az írást? Egyébkén meg szerintem mindegy. Magadat rántottad bele a "képbe".
2015. febr. 25. 18:47
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az internet fejlődéséről inkább ne itt vitatkozzunk, számos szakirodalmat és dokumentumfilmet is lehet találni erre. Légyszives a kérdéssel kapcsolatosan írjon még aki tud, bővebbet, helyszínt, egyebet, és az eddigi érdemi válaszolóknak köszönöm
2015. febr. 25. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nem, nem irónia volt, csak akkor félreértettük egymást. Illetve csak te értetted félre a dolgokat. Az az internet, amiről te beszélsz, az nem ugyanaz, mint amit ma használunk. Kb ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a számítógép meg a számológép ugyanaz. Én a világhálóról beszélek, ami nélkül az internet nem ér semmit. Ezt pedig 1989-ben, a CERN-ben találták fel.

[link]

2015. máj. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!