Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Emlékszik valaki erre az...

Emlékszik valaki erre az esetre? Nagy port kavart ügy volt

Figyelt kérdés
Mesélték, hogy történt egy olyan eset talán a 80-as években az Alföldön, hogy egy gazda trattorozott a kislányával, roma gyerekek pedig incselkedtek ott a traktorral és az egyik megsérült. Őt a Gazda kórházba vitte, de mire visszament, a tanáyn vagy ott valahol maradt kislányt megölték a romák. A traktorban találták meg a fejnélküli holttestet. Erre a gazda ledózerolta az ottani cigánytelepet. Emlékszik valaki erre, vagy tud valamit erről az esetről? Neten semmit sem találtam.

#jtzj
2015. febr. 24. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mivel a 80-as években történt, ezért nem tartom valószínűnek, hogy a neten lenne róla valami.

Akkor még Amerikában sem volt a net elterjedve nemhogy Magyarországon.

2015. febr. 24. 21:06
 2/17 A kérdező kommentje:
attól még lehet. rengeteg archív cikket találsz neten, amik egykori újságokból lettek digitalizálva, vagy bemásolva, még 19. századi esetekről is találsz infót...
2015. febr. 24. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez közszájon forgott. Én is hallottam róla, de lehet csak kitalálták, ki tudja?
2015. febr. 24. 21:15
 4/17 A kérdező kommentje:
TV-ben is volt róla szó én úgy tudom
2015. febr. 24. 21:16
 5/17 anonim ***** válasza:

Úgy tudni, hogy a traktoros ember lányát ölték meg, erre ő ledózerólta a cigánytelepet. Csak azt nem értem, hogy nem őlték meg őt? Jön és ledózerólt egy romatelepet, azt a sok roma miért nem rángatta őt ki a traktórból, amikor a kocsiból kiszedték a tanárbácsit a 90-es években?

Szerintem kamu. Valamimás tőrtént

2015. febr. 24. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem ez volt az ? 1987-ben Csányi Sándor gazda ledózerolta a cigánytelepet, mert a lányát meglincselték a cigányok, mert a kislányával összekapott egy roma srác, erre 70 cigány agyonverte a gazdát [link]
2015. febr. 24. 21:31
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Már nem azért de nagy tévedésben vagy.Amerikában a 80-as években már vígan interneteztek az emberek.Magyarország le van maradva Amerikától olyan 30-50 évnyire

2015. febr. 24. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem hallottam róla (mondjuk rendszerváltás után születtem), de ez egy szörnyű történet. És a legborzalmasabb benne, hogy simán el tudom képzelni...

7-es: Az internetet 1989-ben találták fel (amúgy Svájcban). Ennyit erről. És ez csak a feltalálás, otthoni felhasználás nyilván még pár évvel később.

De akkor már matekból is újrajárhatnád a sulit: Magyarországon legkésőbb az ezredfordulón már a legtöbben használták a netet. Még ha igaz is lenne, hogy az USA-ban már a 80-as években neteztek, ez akkor is egy 10-20 éves csúszás. Bocsi az offért!

2015. febr. 24. 22:38
 9/17 anonim ***** válasza:

# 7/7 Időpont ma 22:06

Azok inkább a 90-es évek már. A 80-as években még nem volt publikus meg víg internetezgetés ott sem. Eleve a TCP/IP protokollt valamikor ~80 körül kezdte el használatba venni a "hadsereg", a civilek nem kapták meg olyan hamar és gyorsan. Sok téren el vagyunk maradva tőlük, de technológialilag nem ekkora a különbség...

2015. febr. 24. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:

8: HAHAHAHA :D Svájcban? 89-ben? :D Neeem

[link]

Olvass.

(69-ben és USA-ban "találták fel". Az internet kifejezés, 74-ben jelent meg. A tcp protokollról is ekkor esett szó először. A 80-as évek végére már Európában is elterjedtek a modern gerinchálózatok, és akkor már egyre többen kezdték el használni a netet. Magyarországon 93-94 körül már a lakosság is használta; én legalábbis emlékszem arra, amikor a Doom-ot töltögettük le megjelenés után.)

De ha ironikusak voltatok, akkor nem szóltam.

2015. febr. 25. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!