Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ma 12 éve történt a móri...

Ma 12 éve történt a móri tragédia ki hogy emlékszik rá?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Látom, te emlékszel részletesen.
2014. máj. 9. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Ma van a Győzelem napja. Szovjetunió nem halt meg csak pihent.
2014. máj. 9. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
napjaink egyik nagyobb szabású koncepciós pere, ezen kívül semmi extra, napi gyakorisággal történnek ezek, csak ez valamiért nagyobb sajtót kapott. ennyi ....
2014. máj. 9. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Napi gyakorisággal nem történnek ilyenek. Hála Istennek. Egy egyszerű bankrablás is lehetett volna, nem kellett volna lelőniük senkit sem.
2014. máj. 9. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
ja merthogy az bankrablás volt? háááát ...
2014. máj. 9. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Hát nem egy szimpla bankrablás volt az ziher.

Bőven volt ott a háttérben más is, nem a semmiért gyilkoltak le ennyi embert.

2014. máj. 9. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Azt hittem, hogy az orosz vagy az ukrán maffia leszámolást rendezett.
2014. máj. 9. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Én emlékszem rá... Pont akkor érettségiztem.

Arra is emlékszem, hogy valamelyik magyar csatorna megígérte, hogy éjjel leadja a South Parkot, de a móri mészárlás miatt elhalasztották. A következő héten se mutatták be.

2014. máj. 9. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Én is emlékszem, bár azt nem tudtam volna megmondani, hogy ma van az évforduló. Azért emlékszek rá, mert én is tatabnyai vagyok és az elkövetők (egy része?) is. Még a könyvet is elolvastam, és máig nem tudnám megmondani, hogy az a fickó aki öngyilkos lett, az igazat írt a könyvében, vagy skrizofén lehetett.

Számomra nagyon durva volt a sztori, főleg attól borsózott a hátam, hogy az egyik áldozat csak helyettesített aznap a móri bankban.

2014. máj. 9. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
na igen .. a 6-os gondolatait ki lehetne szépen fejteni, de abból törlés lenne vagy csak szimplán jönnének a "tekamusbarom" hozzászólások. Bizony elég magas körök érdekei mozgatták ott a szálakat, de persze a népnek abszolút eladható a story, hogy pár minden hájjal megkent gazember egyszerűen bankot rabolt. Számomra undorító az egész, de hát ez magyarország.
2014. máj. 10. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!