Szabhatnak rendőrők ki büntetést ilyenkor? (kis koruak) (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este én és három haveromal egy fő uton jöttünk. Én hulla részeg voltam (szerencsére emlékszek mindenre) a többik kevésbbé. Megállitotak minket a rendörö és elkérték a személyinket. Én szerencsére tudtam leplezni hogy részeg vagyok. A probléma ott kezdödöt hogy az egy h*lye haverom még régebben elopot egy bevásárlo kocsit a T*******. A rendörök kérdezték hogy honnan szerezte ő meg azt mondta hogy találta valami árokban. Na de nem ez a lényeg, az a gond hogy rendőrők olyat mondtak hogy mindenki betöltöte a 18 élet élvét akkor 50000ft birságot kap. Ez témyleg igaz mert amugy nem adtak semmilyen cetlit, nem irtunk allá semmit. Kapunk birságot?2015. febr. 22. 08:43
1/6 anonim válasza:
Az agyadat azt elittad már, ez látszik az írásodon.
Amúgy a büntethetőségi korhatár 14 év...
2/6 A kérdező kommentje:
Mi 15 évesek vagyunk.
2015. febr. 22. 10:11
3/6 anonim válasza:
És szerinted 15 kevesebb, mint 14? Úgy látszik az elsőnek igaza volt.
Egyébként is a lopás miatt kaphattok büntetést, azt, hogy részegek vagytok nem bünteti semmi (csupán alkoholt nem fogyaszthattok közterületen).
4/6 anonim válasza:
Jézusom, kérdező, neked már tényleg nem maradtak agysejtjeid...?
5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a válaszért már kezdek jobban lenni, akkor megnyugodtam mert a bevásárlókocsi lopáshoz nincs semmi közöm mivel azt a haverom 2 hónappal előbb lopta el és csak hülyülésre hozta ki az utcára. Köszön szépen a válaszokat. :)
2015. febr. 22. 11:50
6/6 anonim válasza:
Elég gáz, ha 15 évesen valaki már iszik, nem hogy berúg..Felnőtteknél sem szép..Szüleid?
A részegséget nem lehet leplezni..Arra is rájönnek eleve ha ittál..Nem hogy ha be is vagy rúgva..Gyönyörűek vagytok, mondhatom..
14 év a korhatár, fel fognak keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!