Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Így megbüntethetnek gyorshajtá...

Így megbüntethetnek gyorshajtásért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy rendőrautót nagy sebességgel megelőzök autóval jóval gyorsabban, mint a megengedett. Gondolom utánamjönnek és megállítanak de mit tudnak csinálni? Nincs sebességmérő műszer a járőrkocsiban. Ha kamera van is, azon sincs rajta, hogy mennyivel mentem. Szóval a kérdés az, hogy mégis hogyan tudnak így rámbizonyítani gyorshajtást? Vagy utánam sem jönnének, mert semmi értelme? Gondolom nem sokan próbáltak még ilyet, én sem tervezem csak felvetődött bennem ez a kérdés. :D
2015. febr. 15. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Oké, elmegyek kirabolom a házatokat, de remélem van videókamerád, mert hiába leszel bent, a te szavad semmit sem fog érni az enyémmel szemben, mert egyedül vagy :D Nagyon remélem, hogy nem gondoljátok, hogy ez komolyan így működik.
2015. febr. 16. 15:17
 22/24 anonim ***** válasza:

"lmegyek kirabolom a házatokat, de remélem van videókamerád, mert hiába leszel bent, a te szavad semmit sem fog érni az enyémmel szemben, mert egyedül vagy :D"

De egy videókamera nem tud sebességet rögzíteni...

2015. febr. 16. 16:51
 23/24 A kérdező kommentje:

nem így működik, de azt sem akarom elhinni, hogy egy rendőr büntetgethet akárkit akármire mindenféle bizonyítás nélkül, csak mert ő felesküdött

meg több helyről hallottam már, hogy mi többen vagyunk a rend őre meg egyedül, akkor le tudnánk tagadni dolgokat, nyílván nem emberölést :D

2015. febr. 16. 18:24
 24/24 anonim ***** válasza:

"De egy videókamera nem tud sebességet rögzíteni..."

De mint már írtam, egy óvodás is tud videóról sebességet visszaszámolni.

Egyébként ha meg annyira azt hiszed, hogy igazad van, akkor előzz meg valahol egy rendőrt, durván átlépve a sebességet, aztán meglátjuk mi lesz :D

2015. febr. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!