Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogos volt a házkutatás és a...

Jogos volt a házkutatás és a lefoglalás?

Figyelt kérdés
két hete házkutatást tartottak nálunk a rendőrök és lefoglalták pár (saját) cuccomat. Én nem voltam itthon(csak édesanyám), de itt hagytak egy papírost amin gyanúsítottként szerepelek és mondták, hogy másnap keressem fel a rendőrőrsöt. Hívtam az ügyvédem mert nem értettem, hogy mire fel vittél el a cuccaimat...másnap be is mentünk az ügyvédemmel, amint meglátták egyből azt mondták, hogy elírás történt és nem gyanúsított vagyok hanem tanú...Ha tanú vagyok akkor jogos volt a házkutatás és a lefoglalás? Még annyit hozzátennék, hogy a lefoglalt tárgyakról csak másnap kaptam listát a másik dolog a papíron az szerepelt h két rendőr és egy hatósági tanú vett részt a házkutatáson, de tanúm van rá, hogy 9 rendőr "garázdálkodott" az otthonomban. Egy csomó dolgot tönkretettek(használhatatlanná vált), édesanyámmal lekezelően beszéltek. Nagyjából ennyi, ha valami még eszembe jutna azt megírom.

2015. jan. 23. 23:05
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
nem menekülök el hanem fellépek ellenük, már nem csak nekem van tele a tököm ezekkel a dolgokkal itt a faluban, sokan mellém álltak és közösen majd csak visszük valamire. Ez nem állapot ami ebben az országban folyik és kik isszák meg a levét?! hát persze h a szegény emberek.
2015. jan. 27. 15:54
 32/39 anonim ***** válasza:

besúgó van ám ilyen falukban, azt kell megtalálni első körben

kocsmáros szokott lenni és aki segélyt kap, pedig nem járna neki

2015. jan. 27. 16:02
 33/39 anonim ***** válasza:

A törvényen kell változtatni. Mehetsz te bárhova ha a törvény engedi a házkutatást.

Eltört valamit a rendőr??? Ezért nem rúgnak ki senkit. Lesza@rja magasról a rendőr, mert nem ő, hanem a rendőrség fog fizetni egy esetleges perben.

A rendőrség megint tesz rá, pár 10 e ft-ért nem fog sírni senki. Ráadásul erre van külön pénz elkülönítve a rendőrségnek. Ajtók tömkelegét fizetik ki amikor berúgják. Nem érdekli őket, nem az ő pénzük.

És ez így is van rendjén.

2015. jan. 27. 16:40
 34/39 anonim ***** válasza:

óóóó az a legkevesebb, hogy fizet vagy se

egy ilyen per 5 évig tart és elveszted vagy esetleg megítélnek 10ezret a károdra,

a helyi kmb-snek ki leszel adva, hogy ellenőrizzen időnként a faluban, ha közlekedsz, máris elmegy a kedved az egésztől.

nem is kell ellenőrizni,, elég ha hetente két alkalommal elmegy a házad előtt és csak benéz a házad irányába.

a törvényeket meg nem a kedvedért hozzák, az nem téged véd, hogy a Pistike a falujában ne érezze magát célkeresztben.

én azt mondom, hogy költözz el onnan, mert meggyalázták a házadat és nem fogod magad jól érezni benne ezután soha. minek maradnál egyébként, ha máshol biztonságosabb és kelesebb életed lenne. nem kell harcolni velük, hanem el kell ballagni.

egy ilyen faluból elköltözik néhány kulcsember és meghal a falu. inkább a falu mint te - nem igaz

2015. jan. 27. 18:26
 35/39 anonim ***** válasza:

nagyon jó ám visszanézni, egy olyan helyre ahonnan eljöttél, semmi közöd hozzá már és azt látod, hogy dögdelezik és pusztul minden.

aki sokáig ottmarad az szív a legjobban.

2015. jan. 27. 18:28
 36/39 A kérdező kommentje:
igazatok van, csak nehéz itt hagyni azt amiért eddig dolgoztál. Nem elég a bajom, de ma még egy csőtörésnek is kellett lennie de a javításhoz szükséges eszközöket is lefoglalták a rendőrök, most itt van az egész ház víz nélkül.
2015. jan. 27. 21:55
 37/39 A kérdező kommentje:
ma visszakaptam a lefoglalt dolgaimat, de olyan állapotban van némelyik hogy szinte használhatatlanná vált.
2015. febr. 23. 11:03
 38/39 A kérdező kommentje:
tegnap egy újabb házkutatáson vagyok túl, ismét mellé fogtak...de legalább felásózták a kertemet
2015. márc. 12. 05:54
 39/39 anonim válasza:
na mi a helyzet az üggyel
2022. máj. 20. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!