Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogos volt a házkutatás és a...

Jogos volt a házkutatás és a lefoglalás?

Figyelt kérdés
két hete házkutatást tartottak nálunk a rendőrök és lefoglalták pár (saját) cuccomat. Én nem voltam itthon(csak édesanyám), de itt hagytak egy papírost amin gyanúsítottként szerepelek és mondták, hogy másnap keressem fel a rendőrőrsöt. Hívtam az ügyvédem mert nem értettem, hogy mire fel vittél el a cuccaimat...másnap be is mentünk az ügyvédemmel, amint meglátták egyből azt mondták, hogy elírás történt és nem gyanúsított vagyok hanem tanú...Ha tanú vagyok akkor jogos volt a házkutatás és a lefoglalás? Még annyit hozzátennék, hogy a lefoglalt tárgyakról csak másnap kaptam listát a másik dolog a papíron az szerepelt h két rendőr és egy hatósági tanú vett részt a házkutatáson, de tanúm van rá, hogy 9 rendőr "garázdálkodott" az otthonomban. Egy csomó dolgot tönkretettek(használhatatlanná vált), édesanyámmal lekezelően beszéltek. Nagyjából ennyi, ha valami még eszembe jutna azt megírom.

2015. jan. 23. 23:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
legalább a legapróbb gyanúra is kimennek a rendőrök. Meg is érdemlik a tolvajok.
2015. jan. 24. 05:31
 22/39 anonim ***** válasza:
legalább a legapróbb gyanúra is kimennek a rendőrök házkutatni. Meg is érdemlik a tolvajok.
2015. jan. 24. 05:32
 23/39 A kérdező kommentje:
így van, megérdemlik a tolvajok, de ez esetben nagyon mellé fogtak...elvitték a hasítófejszémet, nem fogok senkitől sem kérni, hogy összevágjam a fát a kazánra. Ha elfogy az összehasogatott fám, inkább fagyoskodni fogok és rájuk verem az orvosi költségeket is, remélem lesznek még nagy fagyok és elfagynak a fűtéscsövek is.
2015. jan. 24. 08:10
 24/39 anonim válasza:
Nem tettél vagy mondtál valamit mostanában háttérhatalmak sérelmére nyilvánosan?
2015. jan. 24. 14:35
 25/39 A kérdező kommentje:
nem tudok róla, de ha eszembe jutna valami akkor megírom.
2015. jan. 24. 15:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálam négyszer vagy ötször volt házkutatás, és nem csináltak semmi kárt. mindegyik egyforma volt, mindig ugyan azt nézték. az egyiknél beleléptek a kutyaszarba, majd később jöttem rá, hogy utána végigcaplattak a szaros lábukkal a lakásban, A következőnél mondtam, hogy nem akarok trükközni, de erre szokott szarni a kutya, És akkor nem mentek arra. Most megint várom őket, mert 20án telik le a felfüggesztettem és aznap mindig jöttek, amikor letelt.
2015. jan. 24. 16:03
 27/39 anonim ***** válasza:
egyszer el akartak vinni elmeszakorvisi vizsgálatra és az asszony azt mondta este jövök haza, de nem hitték el és bejárták az egész házat. este felhívtam a 107-et hogy akkor most mi van. a nő aki felvette, lehülyézett és azt mondta, akkor legyek otthon, amikor keresnek. panaszt tettem a megyei főkapitánynak emailban, azonnal. meg is jött a válasz, hogy figyelmeztetésben részesítették a nőt. azt hittem vége, de nem így történt, mert kiadták a kőrözéstm amiről nem is tudtam. 2 év múlva feltartóztattak az úton. majd 2 óra múlva elengedtek, mondták, hogy kőröznek és elkérték a telefonszámom. aztán 1 hét múlva panaszt tettem szintén emailban és jött a válasz, hogy ne őnáluk panaszkodjam, hanem a bíróságon. ott is panaszkodtam, de nem mondtak semmit, aztán 5 év múlva próbára bocsátottak.
2015. jan. 24. 16:19
 28/39 anonim ***** válasza:
el is költözhetsz a faludból, akkor vége lesz a zaklatásnak
2015. jan. 24. 16:28
 29/39 A kérdező kommentje:
nem fogok megijedni senkitől se, ez az otthonom, itt születtem akinek gondja van velem az költözzön el. Amit megengednek maguknak felénk a rend őrei az már kicsit sok. Tudom hogy a munkájukat végzik, de azt lehet kulturáltan. Ha biciklivel kimennek a falusiak az utcára őket cseszegetik a világítás és a mellény használata miatt, viszont akik részegen kocsikáznak azokat még csak egy figyelmeztetéssel sem "jutalmazzák"(vadászok, polgármester, kocsmások, házi orvos és még sorolhatnám)
2015. jan. 24. 18:43
 30/39 anonim ***** válasza:
Valószínűsítem, hogy egy olyan helyen laksz, ahol középkori viszonyok vannak. ez csak rosszabb lesz, el kell jönni onnan. a házadat lakatlannak kell nyilvánítani, redőnyt húzd le és költözz el
2015. jan. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!