Miért veszik fel a túlsúlyos nőket és férfiakat?
Gyakran látni nagyon testes(tényleg nagyon testes)nőket/férfiakat?
Hogy mennek át egyáltalán a fizikai felmérő(főleg évemte van egy)Egyáltalán hogy tudnak intézkedni,futni se bírnak
A kötelezö 2 km-t ők is le tudják futni. Nem kell mindnek futóbajnoknak lenni. De gondolom ha megfog hiába vergődik az ember.
Felénk inkább sportosabb, de nagydarab rendőrök vannak.
Hova fusson egy rendőr? Ülni kell a kocsiban - vagy az irodában - fényképezni, büntetéseket osztogatni, becsületes embereket vegzálni. Arra minden marha képes.
Pár éve a saját szememmel láttam, hogy eljártak a virágot áruló nénivel szemben az aluljáróban, de ha mondjuk a feleségemet zaklatnák tarháló c.ok, vagy inzultálnak valakit, a környéken nem látni őket. Kb. ezzel arányos a társadalmi megbecsülésük is.
Igen, olyat én is láttam, hogy kiszálltak két autóval a SPAR előtt zöldségeket áruló nyugdíjasok megfékezésére, míg simán gurultak tovább éppen házfalra ürítő brazil-csapat mellett.
Persze trafipaxhoz azért jól értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!