Ha kihívom a rendőröket akkor kiszállási díjat kell fizetni?
Figyelt kérdés
Vannak nagyon "kedves" alsó szomszédaink akik állandóan üvöltöznek, veszekednek, csapkodják az ajtót stb. aki panelben lakik vagy lakott tudja mennyire áthallatszanak a dolgok. Sajnos elviselhetetlen, már nagyon ki vagyok idegileg és azon gondolkodtam kihívnám hozzájuk a rendőröket hátha észhez térnének kicsit.. Kérdés az h ilyenkor kiszállási díjat kell fizetnem? Vagy h megy ez? :S Köszi a válaszokat!2010. febr. 3. 21:42
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Közben már megtörtént az első alkalom és tényleg nem kellett fizetni, se semmi! Viszont ha már van köztünk egy rendőr akkor megkérdezhetném mikor betelefonáltam és elmondtam mi a helyzet (veszekednek, dübögnek, ordítoznak stb.) Miért kérdezték meg h nem tudom e mit dolgozik az illető akihez hívtam a rendőröket? Előre is köszönöm!
2010. febr. 27. 11:20
13/15 anonim válasza:
Szerintem azért kérdezték meg, hogy mit dolgozik, mert lehet, hogy a munkája miatt "kell" ordítoznia. :)
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy egy metál zenekar próbál a szomszédban. Azokhoz meg felesleges kimenni, mert úgyse ölik egymást, hanem csak zenélnek.
15/15 anonim válasza:
Én pont most jártam így tőlünk 5 házra egy gyerek rendezett bulit nem olyan gyakran van de ha van nem normálisak.....pont mellettünk van a buszmegálló és ide jön, hogy akkor ő itt beszélget.....ami azért is elég idegesítő mert van egy nagy kutyánk aki ilyenkor elég hangosan elkezd ugatni!!!!!! A másik, hogy sétálgatnak itt fel alá az utcában és fociznak este 11 után.....gondoltam én is, hogy rendőrt hívok de én se tudtam, hogy kell-e valamit fizetni vagy nem.....így nem hívtam de legközelebb biztos fogok!!!!!!!Este csak 3x keltem fel ez miatt és hajnalban is mert a drágák nem tudják, hogy közlekednek a buszok.....:@ már hajnali fél 4 óta fent vagyok és nem nagyon tudok vissza aludni hála nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!