Lakótársi meglopás XXL összegben?
Szia mindenkinek!
Az újonnan költözött albérletbe 4en vagyunk lakótársak.. a föbérlő csajnak eltünt a pénze ill. nekem is nem is kevés, és nemtudja kicsengetni az albit meg semmi! Mivel nem sokan járnak fel ide, mi vagyunk a gyanusitottak. Mindenkit kedvelek és karakteres embernek tartom, igy nem fogok ujjal mutogatni emberekre.... Feljelentést tettünk a rendörségen.. az ellopott összeg 6-7 százezerre tehető.... a csajszinak egy dobozban volt, amit hát annak bárátöni sokszor fogdosnak, és hát ö maga is mivel ékszertartó! ha más nyúlt hozzá, az ujjlenyomata megszerezhető? vagy a sok érintés során az eltünik vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Kinek mi a véleménye vagy a tapasztalata?
Szóval több százezer Ft-ot tartott egy olyan dobozban, amit ki tudja ki nem fogdos össze?
Ujjlenyomatot tudnak venni, de mivel egy lakásban éltek, ez kevés szerintem.
Ja, és amúgy arra számítson a csaj, hogy megfogják kérdezni, hogy honnan a pénz, és bizonyítani is kell tudnia, hogy volt neki.
(kicsit furcsa ennyi pénz egy olyan albérletben, ahol 4-en laknak, és még saját kecót sem vesznek ki, hanem tömeglakást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!