Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik női-férfi tényleg erotikamentes lakótársi kapcsolat?
Összejöttem egy fiúval. A fiúnak van saját lakása és jó állása, de ennek ellenére van lakótársa: csaj.
A srác az elején elmondta ezt nekem... Én az alapokat tekintve mégis furcsállom..
Azt mondta, hogy költségmegosztás céljából választott valakit a 2. szobába, ami üresen áll, meg azért akart lányt, hogy valaki rendben tartsa a konyhát, takarítson, stb. És meg is mondta, hogy direkt úgy választotta ki a csajt, hogy ne tudjon rá ÚGY nézni.
A két szoba amúgy egymásból nyílik, tehát, ha mosdóba vagy bárhova akarsz a lakásban menni, csak egymáson keresztül teheted meg és itt jön, ami zavar: nem mehetek át csak, ha a lakótárs nincs ott... a fentebb felsorolt nmiatt meg, hogy vékonyak a falak.. Nem tudom, de ez nekem már kicsit nem tetszik.
Próbálok ebben a srácban megbízni, de azért ez a szöveg nekm kicsit sok..Amúgy tényleg őszintének tűnik, amikor ezt mondja, de akkoris.... Nem tudom, van valami rosszérzésem.
Ti hogy gondoljátok?
mondjuk,ha leszbikus akkor igen
lll ha
hozzá képest kiszel tünde egy szexbomba
láttam a csajt képről...nem egy jó nő (no mell stb, baromi vézna) és van egy 7-8 éves csaja is.
szerintem mondjuk nem mondta volna el a srác, ha lenne titkolnivalója, de az első pillanatban elmondta, amikor megismertem, szóval nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!