Ezek a mai "maffia gyurkák" miért ilyen kemények?
Pár napja történt velem.
Haladtam szabályosan a kis autómmal a többsávos úton a belváros felé.
Közeledtem a kereszteződéshez, ahol pirosra váltott a lámpa, de akkor a semmiből egy nagy fekete merci bevágott elém, se index, és szinte satufék(gondolom átakart menni a piroson, csak nem mert).
Dudáltam neki, hogy mégis ezt hogy képzeli, a gumikat tükör radiálra fékeztem miatta.
Ekkor a sötétített ablak elől lehúzódott, egy kinyúlt egy akkora kéz, hogy elszégyelltem magam, mikor megláttam.Az állatkerti gorilláknak nincs olyan karja!
Intett hogy guruljak oda mellé!
Mikor odaértem, és amit láttam soha nem feledem!
4 olyan ember ült a kocsiban kopaszra borotvált fejjel, volt amelyiknek még a fején is volt tetoválás, testméreteik meghaladták Fekete Lacit kétszer!
A sofőr látta rajtam hogy megijedtem, és csak annyit csinált, hogy a mutatóujját a szája elé rakta, és azt mondta psssszt!
Majd zöldre váltott a lámpa, és olyan rajtot mutatott be, hogy a forma 1-ben megirigyelnék.
Az ilyen emberek nem félnek a rendőröktől, hogy megbünteti őket, közlekedési szabálysértésért, vagy a közlekedési kamera felveszi őket, és úgy kapnak büntetést?
De idegesít az ilyen, be is szóltam volna neki, hogy mit képzel, de ezek az autómmal együtt szétkaptak volna!
Esélyem se lett volna!
Még a hideg is kiráz ha visszagondolok arra hogy ilyen emberek miért vannak szabadlábon még!
Valószínűleg nem törvényes, bejelentett foglalkoztatású szakmunkások voltak!
De attól, hogy ő minek vagy kinek képzeli magát, a közúton közlekedve rá is vonatkozik a közlekedési szabályzat!
Baleset esetén mit mondtak volna, ha a manőverük miatt nem tudok a satufékkel sem megállni!
"Baleset esetén mit mondtak volna, ha a manőverük miatt nem tudok a satufékkel sem megállni!"
Egy ismerősnek balesetet okozott valami minusz iq-s cigány, mikor kijöttek a rendőrok, így szóltak a kormosnak: - szevasz géza, már megint mit csináltál?
Úgyhogy nyugi, a kopaszok legjobb cimborái és üzletfelei között lesz pár rendőrkapitány, és téged szoptatnának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!