A zsaruk miért olyan kemények büntetésnél?
A városból kihajtottam (Nyíregyháza) Nyíregyháza-Sóstó felé(van vagy 3-4km ami lakott területen kívül esik) mentem vagy max 150-200 m-t és zsaruk voltak, erre megállítottak, és megbüntettek mert nem volt felkapcsolva a tompított. Na mondom...
Azt mondta 5000 helyszíni bírság, és így megúszom büntetőpont nélkül.
Meddig kell a büntetést kifizetni? 30 nap? Ez nem olyan nagy összegű büntetés, de most komolyan 200m-t mentem tompított nélkül, és ezért?
A visszafelé lévő sávban is rengetegen mentek világítás nélkül, és azok 4 km-t is, nem 200m-t... Érdekes dolgok ezek...
tudom nem mentség, azonnal el is ismertem.
Az a kemény, hogy mindenért megbüntetnek, aztán a betöréssel meg egyéb ilyen olyanokkal nem foglalkoznak, nem nagyon próbálják megelőzni...
Bocsáss meg, de arra ha jogosan megbüntetnek kisebb szabálytanságért egy kis összegre, rossz mentség az hogy miért nem a szervezett bűnözéssel foglalkoznak. Van nyomozó meg van autópálya-járőr. Gondolom te se örülnél ha mostantól hagynák hogy az úton mindenki úgy száguldjon ahogy neki tetszik, mert többé nem lenne útfelügyelet.
Az igaz, hogy sokszor bevételi forrásként kezeli a rendőri irányítás a bírságokat, de a te esetedben nem arról van szó hogy rádszálltak vagy aránytalanul nagy összegre büntettek meg. Neked a hibádat illene beismerni, nem azt kérdezni hogy miért büntetnek téged, ha jogos szabálysértés történt.
^mert, szerinted nincs? :p
Jó, lehet hogy ahol te laksz ott egy őrs van. De akkor sem értem. Mi baj?
Pénzlehúzásért
Az a gáz hogy őket marhára nem érdekli a biztonságod,csak az hogy minél több pénzt lenyúzzanak rólad,így mindenbe belekötnek
5000 az egy fityma összeg.
300000 az gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!