Nagy valószínűséggel a Rendőrtiszti Fősulira megyek, mi lesz ott?
3 éves a suli, szép helyen van, bár távol mindentől. :)
Amit feltétlen kiemelnék, hogy jó a közösség. Mindenképp legyél kolis! Én előtte a Műszaki Egyetemre jártam (de otthagytam). Oda jár sok ezer ember, ahhoz képest elenyésző azok száma, akiket ismersz és akikkel kapcsolatban is állsz. Az RTF-en a nappalin vagyunk összesen (a három évfolyam együtt) max. 500-an (pontos számot nem tudok) A suli amúgy ugyanúgy működik, mint más főiskola. Annyiban talán más, hogy itt szigorúan meghatározott tanrend van, előre meghatározott tárgyak, előre meghatározott időpontban. Míg máshol mondjuk egy tárgynál több kurzust hirdetnek, különböző időpontokban, amikből lehet választani, attól függően, hogy neked melyik a megfelelő. Azt nem mondom, hogy tanulni kell, mert az ugye magától értetődő. Van lehetőség külföldi tanulmányra is, vagy külföldi gyakorlatra. Minden év végén egy-egy hónap kötelező szakmai gyakorlat. A fizetés egy kezdő nyomozónál - én úgy tudom - olyan 110-120 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!