Az ilyen hívásokat tudná kezelni a rendőrség?
Tegyük fel, a maffia egyszer csak betör a lakásomba éjnek idején nagy, 250 táras sorozatlövő iszonyatokkal, hogy erőszakot vegyen rajtam, fosszon és gyilkoljon - minthogy másra nem képes.
Én azonban szemfüles vagyok, és sikerül elbújnom - mondjuk egy csapóajtó alá -, ráadásul sikerül gyorsan magammal vigyem a vezeték nélküli telefonomat.
Így tudom tárcsázni a rendőrséget, viszont beszélni nem merek, még suttogni sem, mert előttem vannak a gyalogsátán maffiatagok a pokolgépezeteikkel, és azt meghallanák.
A kérdés, hogy ha ilyenkor sikerrel tudom tárcsárzni a rendőrséget, beszélni viszont nincs lehetőségem, akkor meg fogja-e érteni az operátor, a morse kódokkal kopogtatom le a telefonon a legfontosabb infókat - pl.: hol vagyok, melyik város, utca, házszám, betört hozzám a maffia, stb? (tegyük fel persze, hogy ilyen helyzetekre flottul megtanultam a morse ABC-t és folyékonyan tudok betűhiba nélkül jelezni azzal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!