Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ilyen hívásokat tudná...

Az ilyen hívásokat tudná kezelni a rendőrség?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, a maffia egyszer csak betör a lakásomba éjnek idején nagy, 250 táras sorozatlövő iszonyatokkal, hogy erőszakot vegyen rajtam, fosszon és gyilkoljon - minthogy másra nem képes.

Én azonban szemfüles vagyok, és sikerül elbújnom - mondjuk egy csapóajtó alá -, ráadásul sikerül gyorsan magammal vigyem a vezeték nélküli telefonomat.

Így tudom tárcsázni a rendőrséget, viszont beszélni nem merek, még suttogni sem, mert előttem vannak a gyalogsátán maffiatagok a pokolgépezeteikkel, és azt meghallanák.

A kérdés, hogy ha ilyenkor sikerrel tudom tárcsárzni a rendőrséget, beszélni viszont nincs lehetőségem, akkor meg fogja-e érteni az operátor, a morse kódokkal kopogtatom le a telefonon a legfontosabb infókat - pl.: hol vagyok, melyik város, utca, házszám, betört hozzám a maffia, stb? (tegyük fel persze, hogy ilyen helyzetekre flottul megtanultam a morse ABC-t és folyékonyan tudok betűhiba nélkül jelezni azzal)

2014. okt. 3. 01:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező te őrült vagy már bocs. A maffia magasról sz@rik rád, másrészt ha már betörtek hozzád akkor csak megvéded magad, nem? Meg milyen engedélyek kellenek egy fegyvernek mégis? Megveszed, használod. semmilyen engedély nem kell, mert senki nem tudja, hogy van-e stukid. Ennyi. Ugyanez ez a helyzet mindennel. Bekussolsz és nincs baj. AMúgy paranoiás vagy.
2014. okt. 4. 17:39
 12/22 A kérdező kommentje:

Naaa.... én csak érdeklődésképp tettem fel a kérdést! Miért kell máris paranoiásnak megjelölni?! :/

Amúgy meg engedély nélkül meg se fogom tudni venni az éles lőfegyvereket, az egész már itt megrekedt...

2014. okt. 4. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Hagyjuk inkább. Eleve lehetetlen eset lett felvázolva fent, szóval mindegy.
2014. okt. 4. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:

"Eleve lehetetlen eset lett felvázolva"

Ugyan már. A magyar szervezett bűnözéstől minden kitelik.

2014. okt. 5. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Jajj. Magyar szervezet bűnözés nincs, legfeljebb "tezsvírek". Esetleg van kínai maffia, ukrán maffia, orosz maffia, de kb. ennyi. Őket meg te nem érdekled.
2014. okt. 5. 21:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha te nekiállsz kopogni, azt is hallani fogják, még elõbb mintha csak suttognál.
2014. okt. 7. 09:01
 17/22 anonim ***** válasza:

1. A kopogást jobban meghallják mint a suttogást.

2. Ha nem tudtál úgy elbújni, hogy ne találjanak meg akkor mire kiér valaki, hogy megmentsen addigra te rég hulla leszel.

3. Élsz még?

2014. okt. 12. 19:43
 18/22 anonim ***** válasza:
A 112-t felhívod, felveszi egy se@@ hülye, előtte a papír és hadarja:- haló, ez a központi segélyhívó mondja el adatait. Nem érti meg ma morse jeleket! Írsz egy sms-t a legjobb barátodnak/rokonodnak aztán megcsőrgeted, és kész ő hívja a zsarukaz ENNYI!! Amúgy meg a maffia sz@rik rád!
2014. okt. 13. 18:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a maffia nem sz@arik rád megölöd a maffiozó fiát,(pl autóbaleset akkor sz@rhatsz)
2014. okt. 20. 17:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Na ugye.

Amúgy felesleges tagadni a magyar maffiát, főleg civilként. Maffia sajnos Magyarországon is van, méghozzá kiemelkedően kegyetlen fajta.

Bár, aki tudatlanságból tagadja, érthető. A szerencsés nagy többség egy szót se hall róla az élete során. Ezzel szemben vannak azok a szerencsétlenek, akik akarva/akaratlanul (van, hogy utóbbi) belekerültek. És vannak azok, akik meg ismerik azokat, akik ebbe belekerültek.

2014. okt. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!