Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Fizettetek már le rendőröket,...

Fizettetek már le rendőröket, úgy hogy ők ajánlották fel és neked választásod sem volt? Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem, vezetés közben olyat csináltam amit nem kellett volna, és rendőrautó volt mellettem, leállított, átnéztük az autót, igazoltatott, látta hogy nincsen még szabályértési pontom. elkezdte magyarázni, hogy ezért most kapnék 2pontot + csekket is. és ha gyűjtök még pár pontot bevonják a vezetői engedélyem. de hogy van egy B terv, kifizetem most a bírságot, és akkor nem jegyzik fel a rendszerben. én meg mondtam, hogy inkább csekken fizetném, a 2pont nem zavar, még úgy sincs egy se.

lényeg ami lényeg, mondtam hogy ez így nem lenne legális, hogy pénzt adnék a kezükbe, töltsenek ki egy csekket. nem adtak csekket, és végül megegyeztünk az alapbírság felében, amit kézbe adtam nekik.

mit kellett volna tennem? ismerősök mondták, hogy a kocsi rendszámával nem érek semmit. a nevüket kellett volna megkérdeznem, de ha ilyen korruptak, nem mondták volna meg.

2014. okt. 2. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább már az a gyakori, hogy a rendőr visz be ha le akarod fizetni. Volt itt már ez korábban téma, hogy többeket bevittek. A rendőröket így ellenőrzik, hogy próbára teszik őket. Ezért veszélyes ajánlatot tenni, mert ha azt hiszi csapda, bilincsbe ver. Ráadásul már kamerájuk és mikrofonjuk is van a rendőröknek lassan minden kocsiban.
2014. okt. 3. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért egy jó párat maguk a rendőrök visznek be aki vesztegetni akar.
2014. okt. 4. 02:41
 13/14 anonim ***** válasza:

A történet nem mai keletű lehet, mert gépjárművezetés közben mobiltelefonálásért jelenleg 3 közlekedési előítéleti pont jár.

Régebben meg ezért 1 pontot osztottak ...

2014. okt. 4. 07:28
 14/14 A kérdező kommentje:
A tortenet ezen a nyaron tortent. Nekem azt mondtak ezert 2 pont jar, es max. 16-t lehet elerni.
2014. okt. 4. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!