Ti már fizettetek zeneletöltésért?
Figyelt kérdés
Én még sosem, pedig szívesen támogatnám a kedvenc előadóim, ha nem lennék csóró. :D2014. aug. 25. 19:09
1/8 anonim válasza:
Letöltésért nem, de szoktam venni lemezeket, esetleg ajándéknak azt kérek és koncertekre járok :D
2/8 anonim válasza:
Zeneletöltésért fizetni? Ilyet lehet? Mégis hogy?
3/8 anonim válasza:
Én igen. A [link] hallgatom a zenét.
4/8 anonim válasza:
Nem. Zeneletöltésért a legnagyobb hülyeség fizetni, akkor inkább cd -t veszek ami kézzelfogható, pláne ha dedikált a cucc...
6/8 anonim válasza:
IGEN! (Lemezlovaskodom... VALÓDI)!
Beatport.com (innen veszem a zenéket nagy mennyiségben ,illetve így legalább a legjobb minőségben van meg vágatlanul és a legújabb zenék megvannak már...) miközben várhatnék vagy 3hónapot egy megjelent zenére ,hogy ingyenes le lehessen tölteni!
7/8 anonim válasza:
Sosem fizettem érte, egyszerűen letöltöm valamelyik oldalról ingyen. Nekem egy előadó sem ér annyit, hogy akár dalért fizetéssel (darabonként) vagy fizetős zeneszolgáltatás megrendelésével támogassam, amik hiába kínálnak több millió zeneszámot, ha nincs rájuk igényem, hisz egy kedvencekből összeállított kollekció sem igen tartalmaz ezer számnál többet. Sokan vannak a kedvelt előadóim, de mindegyiktől tetszik átlagban néhány szám, amiket úgysem tudnék hosszú időn át mindennap többször meghallgatni, mert akkor megunnám őket.
8/8 anonim válasza:
Fizetek az internetért, a mobilom árába is be lett építve a "lopási adó", tehát totál ingyenes zeneletöltés nincs. A zenek lejátszási jogáért különben is fizetnek a rádió- és a tévécsatornák. Magáncélra meg legális a letöltés itthon. Szóval nem értem miért kéne fizetnem zenékért azon kívül hogy "csóró" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!