Vettem interneten egy játékot, a számlán más ár szerepel és más árat fizettetek ki velem, mit tudok csinálni?
Melyik játék az?
Mert én most böngésztem az oldalon, de csak eurós árakat fedeztem fel.
Igen azt elfejeltettem hozzátenni ,hogy ázsiában élek és dollárba ír nekem mindent.
Mellékesen a "diablo 3 reaper of souls " kiegészítő volt az.
A számla megvan amit email ban küldtek és azon 39.99 $ az ár és az otp-s adat szerint 39.99 Euro lett levéve, azonnal lefotóztam.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat és segítséget :)
Igen!
Magyar pénzt nézve eurót fizettél ki, és nem dollárt.
Szerintem írj egy email neki, amihez csatolod a képeket is, közben telefonon is értesítsd őket, hogy valószínűleg elnézték- elírták- elrontották a tranzakciót. Közben megérdeklődheted, hogy mennyi pénz ment be az adott játék forgalmazójához, ha oda csak 30 dollárnyi ment, akkor már máshogy áll a dolog, de ha oda is több ment, akkor ez megint egy támpont.
Nem hiszem, hogy rosszhiszeműen csinálták volna, tehát bátran eresszel meg pár emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!