A budapesti biciklisek honnan veszik a bátorságot, vagy inkább hogy van ennyi eszük, hogy sötétben kivilágítatlanul bicikliznek? Illetve miért nem büntetik őket?
Áthajtanak a piroson, egyirányú utcába, úttesten tekernek az autókkal. Mindezt kivilágítatlanul. Még prizma sincs sehol rajtuk, nemhogy láthatósági mellény. Semmi. És a ruházatuk is rengetegszer sötét.
Viszont még egyszer se láttam, hogy megbüntették volna őket a rendőrök. Pedig láttam már rendőrautót elmenni ilyen bringás mellett. Miért nem foglalkoznak velük? Rohadt idegesítőek, egyszer esküszöm elütök egy ilyet, aztán azt mondom nem vettelek észre, bocs..
"Most mi a jó, bírságolni, vagy nem bírságolni?"
Az a jó, sőt a legjobb, ha jogos a bírság. Nem pedig mikor a rendőr azt figyeli, hogy mikor hajt be valaki véletlenül a tilosba!
Nekem volt már olyan bírságolásom, mikor a rendőrnek meg is köszöntem, hogy megállított, mert csináltam egy hatalmas baromságot!
Tök egyszerű!
Zsaruk..3-4 tucat!
Csak az loesz a feladatuk, hogy bicajos szabálysártőket kapjsnak el!
Minden lámpa nélküli cangás, 5-20 ezer!
Ha megvásárolja a rendőrség által fwelkínált "szettet" csak 1-2 ezer!
ÚNIÓS PÉLDA is lehetne!
Csodálom,hopgy még nem kapott rá Pintér%!
Még az "átkos"-ban, azaz a gengszterváltás előtt, volt olyan rendőri akció, hogy a nem kellően (a KRESz szerint) felszerelt kerékpárt gyalog(!) betolatták a legközelebbi örsre, ahol a tulaj 3 napon belül, büntetés nélkül felszerelhette az általa megvásárolt cuccot.
Hasznos volt!
.
Ne emeljük ki a pestieket, vidéken sem más a helyzet!
Sőt, vidéken rosszabb a helyzet.
Pesten már egyre ritkábban látok lámpa nélkülit szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!