Miért nem szigorítják a rendőri képzést?
A tiszti képzéssel (amióta egyetemi szintre emelték, azaz áthelyezték a röhejes RTF-ről a ZMNE-re, illetve most már NKE-re) semmi baj.
Az altiszti képzés (értsd: a rendészeti szakközépiskolák képzései) pedig városonként változik. Miskolcon pld. kifejezetten jó. Debrecenben elég vacak. BP-n az Adyligeti szintén egy jó hely, elég nehéz benn maradni.
Incidensem még nem volt, csak láttam, hogy viselkednek.
Meg több ismerősöm rendőrnek ment középiskola után. Azóta eltelt jópár év, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az agresszív hajlamaik semmit sem változtak. Sőt. Nekem ez csak azért volt fura látni, mert azt hittem, ha ilyen képzésre megy, ott megtanítják neki hogy ne legyen erőszakos.
Nagyjából 45 ezer a rendőri állomány, évente 400 - 600 fiatal végzett tiszthelyettes áll szolgálatba. Kezdetben előfordulhat egyikükkel másikukkal, hogy nem a legszabályosabb intézkedést hajtják végre, de ezért van mellettük egy tapasztaltabb társ.
Ha úgy találod, hogy veled szemben nem megfelelő egy rendőri intézkedés, akkor a rendőrjelvény számára hivatkozva panaszt tehetsz rendőrségen és ügyészségen is.
A panaszbejelentésed megteheted a Független Rendészeti Panasztestület honlapján is interneten keresztül:
" Mert a rendőrséget hamarosan fel fogják oszlatni, tagjait száműzik vagyonukat pedig elkobozzák."
Csak Pintérét érdemes. A többi nem player. Pintér viszont egy köztudottan mocskos, fehérgalléros maffiózó, dízelolajcsaló, és befolyással üzérkedő ember.
"Mondjuk a fizikai felmérésük tényleg vicc 60 kg-ba fekve olyan 16 évesen szériáztam.Fekvőtámaszba 100 egyszerre simán megy nekik meg azt hiszem 35 öt kell :)"
Az átlagrendőr enyhén elhízott Közép-európai köpcösember, nem vasággyal 30 kiló, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!