Tényleg ezek vagytok rendőrök?
Nem értem hol a probléma.
Mind követett el szabálysértést, kaptak bírságot.
Ez így van rendjén.
De komolyan, mi itt a probléma?
Szabályt szegtek és megbüntették. Nehogy már kivételek legyenek csak azért mert cigányok.
Egyébként nagyobb összegen merek rá fogadni hogy nem véletlenül szálltak rájuk.
Én ennek hangot adtam itt gyk-n is, de hülyének néztetek. A bírságok alanya 95%-ban cigány. A rendőr pont a tehetetlensége miatt csinálja a cigányoknak történő bírságszórást. Egy rutinos rendőr, tudja, hogy kik azok akik rendszeresen bűncselekményt követnek, és nem rajtuk múlik, hogy lecsukják-e, vagy nem. Rengeteg cigány van kint, akit 1-2-3-4 bűncselekmény után sem csukat le a bíróság. Na ezeket a cigányokat ha szabálysértésen kapja a rendőr, akkor minél nagyobb bírságot szab ki neki. Ha kap mondjuk 3db 20eFt-os bírságot világítás nélküli kerékpározásért, akkor azt biztosan nem fogja kifizetni, és az 12 nap elzárás lesz neki, mert ledolgozni sem fogja. Akkor lesz 2 hét nyugalom, ez az értelme.
Ha minden olajozottan működne, és a bűncselekmények elkövetői megkapnák a kellő büntetést, és nem röhögnének másnap a rendőr arcába, hogy úgy sem tudsz lecsukatni, akkor nem lennének ilyen etnikai bírságok.
Szóval egyáltalán nem igaz, hogy állandóan a magyar van bírságolva, "ismerek olyan embert, aki már hallott olyanról", hogy a főnök könyörgött, hogy legalább egy magyart bírságolj meg, mert már nagyon feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!