Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha iskolában elveszik a...

Ha iskolában elveszik a telefonomat és óra végén nem adja vissza a tanár, mi történne ha rendőrt hívnák? Kijönnének?

Figyelt kérdés

Óra végén vissza kell adni, mert már nem áll fent s veszélye, hogy zavarom az órát.

A kérdés csak elvi :)

2014. aug. 10. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen kijönnek és úgy elvernek gumibottal hogy behugyozol magad alá.
2014. aug. 10. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, érdemes elolvasni a házirendet, valószínűleg benne van, hogy vagy nem is vihetnél telefont, vagy elveheti a tanár tőled.
2014. aug. 10. 20:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"mi történne ha rendőrt hívnák"

Inkább figyelj órán: hívnék.

2014. aug. 10. 20:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat (és a hejesirasi lyavitast), a kérdés csak elvi volt, érdekeltek a válaszok nem akartam a fél tanári kart lecsukatni :D.

Bár nálunk benne van a házirendbe, hogy nem szabad használni, de mivel a tanárok sem veszik komolyan, nem tartom rossz dolognak, hogy a nagyszünetben végigfussam, hogy jött-e e-mail-em. :)

2014. aug. 10. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ha a házirendben benne van, akkor így jártál.

Amúgy meg ha a szünetben nézed meg, akkor az órán nem igazán tudja elvenni a tanár, hogy aztán az óra végén visszaadja vagy sem.

2014. aug. 10. 21:09
 16/20 A kérdező kommentje:

Hivatalosan egész nap, iskolában tartozkodás alatt nem lehet használni.

Ki is van cetlizve. :D

Osztályfőnök van hogy elveszi van hogy nem. Igazgató csak órán veszi el, szünetbe meg nem érdekli.

De ennek így semmi értelme, hogy olyan a házirend ami felesleges, valamelyik tanár betartatja valamelyik nem épp milyen kedve van.

2014. aug. 10. 21:19
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
adnék neked én olyan feljelentést, hogy abból koldulnál, te szerencsétlen!! A tanár miért vette el a telódat? Mert órán nyomkodtad. Jól tette? Igen, nagyon helyes. Én szét is törtem volna a fejeden:D
2014. aug. 10. 23:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha olvastad volna az utolsó kommentemet, ez nem volna kérdés. :)
2014. aug. 10. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:
96%

"És ha úgy jelenteném be, hogy ellopták?"

Akkor valótlan bejelentés szabálysértés miatt feljelentenének, onnan meg megy a feljelentésből az iskolának is.

Amúgy meg nem mennének ki, hanem azt mondanák a telefonba, mint én. Egy közintézmény házirendjét köteles vagy betartani. Ha nem vihetsz be az iskolába telefont, akkor az a szünetre is vonatkozik. Utána meg tömeges betelefonálások lennének, mert minden nap 8 ájfónt (direkt írtam így) eltörne egy debella vérpistike a 8. osztályból.

Kérdezd meg a papádat, mi volt régen, ha kiszökött a kantinba. Nem voltak ilyen jogi problémáik, mikor megkapták a behívót, és minden parancsot teljesíteni kellett.

2014. aug. 11. 00:19
 20/20 anonim ***** válasza:
11%

ne hívd a rendőrt, mert megszívod. Úgy jársz mint én. hatóság félrevezetése kísérlete miatt 6 éven keresztül folyt az eljárás és a végét talán látom, próbára bocsátás. ezek mind barbár emberek, porosz söpredék. olyanok mint akik ölik egymást ukránban. ezek vadállatok

kerüld a rendőrt, ha jót akarsz és ne hívogasd. akkor se hívd ki ha neked van sérelmed és akkor se, ha valami olyat látsz, amit úgy érzel, hogy be kéne jelenteni azonnal. ja és ne tanúskodj. ha így teszel nem fogsz úgy járni mint én.

2014. aug. 11. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!