Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki elvégzi a rendészeti...

Ha valaki elvégzi a rendészeti egyetemet akkor az egyből kap munkát?

Figyelt kérdés

Bűnügyi igazgatási alapszak

Mint nyomozó

2014. aug. 8. 10:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

ma 12:30

Kettőnk közül nem én hazudozom, hanem te. Talán nem véletlen, hogy a létező legkülönfélébb kérdések alá válaszolgatsz, és mindig éppen az vagy, akikről a kérdés szól.

"Bármely Hökösnél utána lehet kérdezni, sőt még ha felhívod az NKE-t akkor 3-4 átirányítás után készséggel válaszolnak erre a kérdésre hogy az adott képzésen X év után kb mennyit kellene visszafizetni ha valaki otthagyná az egyetemet. "

Ez megint más. 1: ilyen infót legfeljebb a jelentkezők tartanak fontosnak, aki bekerül, az már elvégzi. 2: ez nem a képzés ára, hanem inkább egy szankció, hogyha a hallgatói szerződésed (ez nem azonos a fideszes, '11-től bevezetett általános hallgatói szerződésekkel) megszeged.

Most már csak egy kérdés maradt: mégis mi célból informálod félre a kérdezőt?

2014. aug. 10. 12:36
 22/32 anonim ***** válasza:

Rólam aztán nem szól a kérdés mert HHK-s vagyok. :)

És félre sem informálok senkit. Azt hisz amit akar és veled is feleslegesen vitatkoznék mert beszéled a hülyeséged. De ahogy érzed.

Én annyit mondtam hogy ekkora költség mellett (mert mind a gyakorlók, kiképzés, gyakorlat, lövészetek pénzbe kerülnek nemis kevésbe) hülye lenne az állam munkanélkülieket képezni.

azmeg csak hab a tortán hogy:

1: többen állítják h hülyeség amit mondasz de 100% h mindenki félrevezeti a kérdezőt csak te nem

2: biztos h oka van hogy 40% alatti a helyes válasz adásod.

2014. aug. 10. 12:49
 23/32 anonim ***** válasza:

1: többen állítják h hülyeség amit mondasz de 100% h mindenki félrevezeti a kérdezőt csak te nem

Rajtad kívül senki nem állítja.

2014. aug. 10. 12:54
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Ráadásul igencsak mérvadó lehet a véleményed, mikor teljesen más karra jársz (ha igaz egyáltalán). Én se formálok véleményt a honvéd tisztjelöltekről. De amúgy teljesen nyilvánvalóan hazudozol még mindig, hiszen te mindig az vagy, amiről a gyakorikérdés éppen szól. Fel lehet ismerni a stílusodat, még ha név nincs is kiírva....

arra meg még mindig nem válaszoltál, hogy ha már ott tartunk, hogy még csak nem is oda jársz, ahol én végeztem, akkor hogy jössz ahhoz, hogy félreinformálj egy kérdezőt.

2014. aug. 10. 12:56
 25/32 anonim ***** válasza:
Jó befejeztem. feladom legyen neked igazad. Igen HHK-s vagyok és nem még mindig nem hazudozok. és nem az 50%os vagyok hiába hiszed. De mint mondtam itt befejeztem a vitát mert a sértegetésen kívül más érved nincs. Ilyen emberrel pedig nem folytatok beszélgetést.
2014. aug. 10. 13:23
 26/32 anonim ***** válasza:

Rendőrré avatnak, és te onnantól kezdve szolgálatban vagy. Az avató ünnepséged után ahova vezényelnek ott meg kell kezdened a szolgálatot.

Ez nem úgy működik, hogy megszerzed a diplomát, és keresel magadnak rendőri állást.

2014. aug. 11. 00:45
 27/32 anonim ***** válasza:
az nem egyetem, csak úgy hívják.
2014. aug. 11. 16:27
 28/32 anonim ***** válasza:
Pont olyan beszél akinek még végzettsége sincs?
2014. aug. 11. 21:13
 29/32 A kérdező kommentje:

Rendben, tehát ha végeztem akkor akár rendőrségen be is állhatok.

Köszönöm további jó beszélgetést.

2014. aug. 11. 21:21
 30/32 anonim ***** válasza:
Amikor elkezded az iskolát szerződésben biztosítják, hogy dolgozol és te is vállalsz bizonyos kötelezettséget. Egyet nem biztosítanak, mégpedig a végzettségnek megfelelő beosztást, de rendőr leszel.
2014. aug. 11. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!