Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki elvégzi a rendészeti...

Ha valaki elvégzi a rendészeti egyetemet akkor az egyből kap munkát?

Figyelt kérdés

Bűnügyi igazgatási alapszak

Mint nyomozó

2014. aug. 8. 10:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel annyi főt vesznek fel, amennyit el is tudnak helyezni ezért kapsz munkát. "

Ez nem igaz az NKE-RTK-ra. Talán a szakképzőkre igaz lehet, majd rákérdezek.

"Mindegy, hogy milyen rendőrséggel kapcsolatos iskolát végzel. Mire végzel már meg van a helyed, hogy dolgozol. Munkanélküli rendőr nincs."

Ez végképp nem igaz.

2014. aug. 9. 12:33
 12/32 anonim ***** válasza:
56%

Akkor tele van az ország munkanélküli rendőrrel? És akkor gondolom elvégzik az iskolát és se rendfokozatuk semmi nem lesz?

Ezt azért kétlem.

2014. aug. 9. 13:20
 13/32 anonim ***** válasza:
És az NKE végzősei a gyárba mennek dolgozni?
2014. aug. 9. 13:21
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Az lehet, hogy nem kap valaki végzettségének megfelelő beosztást, stb stb állományba teszik,de attól még a rendőrség állományába tartozik és kapja a fizetést ez a lényeg.
2014. aug. 9. 13:22
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy kapsz. Attól még a rendőrség hivatásos állományú tagja leszel és kapod a zsozsót.
2014. aug. 9. 13:27
 16/32 anonim ***** válasza:
50%, attól, hogy különböző accountokkal teliszemeteled a kérdést, még nem lesz igazad. Én rendőr vagyok, nem olyan rég végeztem, vágom hogy mi a helyzet a tiszti képzésen, és bizony az van, amit leírtam. Nagyon sajnálom, ha te ennél jobbnak akarod láttatni másokkal a helyzetet, ettől még nem lesz igazad.
2014. aug. 9. 13:33
 17/32 anonim ***** válasza:

attól mert te azt mondod hogy rendőr vagy és mindent tudsz még baromira nemlesz igazad.

A tisztképzés évi 900.000ftjába kerül az államnak, tehát 3 év alatt 2.700.000ft. biztosíthatlak nem termelne az állam saját kárára egy rakás rendőrtisztet ha nem tudná elhelyezni őket valahol.

miért tenné ha azt a pénzt el is lehetne sikkasztani?

baromságot beszélsz és nem vagy rendőr 38%.

2014. aug. 9. 14:18
 18/32 anonim ***** válasza:
Egy halom embert fel tudnék sorolni aki tiszti végzettségű és tiszthelyettesi beosztásban dolgozik. De még attól a rendőrségen van és nem munkanélküli.
2014. aug. 10. 12:04
 19/32 anonim ***** válasza:

Én meg egy halom olyan embert, aki végzés után egy évig rendelkezésreállásit kapott, és nem helyezték beosztásba.

"A tisztképzés évi 900.000ftjába kerül az államnak, tehát 3 év alatt 2.700.000ft. biztosíthatlak nem termelne az állam saját kárára egy rakás rendőrtisztet ha nem tudná elhelyezni őket valahol. "

Ezeket nem tudom, honnan fingtad ki. Költségtérítéses formában nem indul pl. a bűnügyi nyomozó képzés, máshogyan pedig még csak következtetni sem tudsz a képzés összegére. Ergo hiteles adataid nem lehetnek ezzel kapcsolatban.

2014. aug. 10. 12:11
 20/32 anonim ***** válasza:

"máshogyan pedig még csak

következtetni sem tudsz a képzés

összegére. Ergo hiteles adataid nem

lehetnek ezzel kapcsolatban."

megint tévedsz. Bármely Hökösnél utána lehet kérdezni, sőt még ha felhívod az NKE-t akkor 3-4 átirányítás után készséggel válaszolnak erre a kérdésre hogy az adott képzésen X év után kb mennyit kellene visszafizetni ha valaki otthagyná az egyetemet.

Na és mivel még ezzel sem vagy tisztában, ismét kilyukadtunk oda h te bizony a közelében sem voltál rendészeti képzésnek. :)

2014. aug. 10. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!