Ha valaki elvégzi a rendészeti egyetemet akkor az egyből kap munkát?
Figyelt kérdés
Bűnügyi igazgatási alapszak
Mint nyomozó
2014. aug. 8. 10:01
2/32 anonim válasza:
Ecsém ha ez így működne akkor magyarországon nem lenne munkanéküliség. Mindenki elvégezne valami lófaxt, oszt egybül kapna munkát.
3/32 anonim válasza:
Nem rendészeti egyetem, hanem Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Rendészettudományi Kar.
A Rendőrtiszti Főiskola jogutódja.
És igen, azonnal kapsz beosztást, azaz munkát.
4/32 anonim válasza:
ma 11:22
Kár, hogy tévedsz. Ha nincsen elegendő státusz, az NKE-RTK minden szívbaj nélkül parkolópájára állítja a frissen képzett nyomozót, és kaphatod 1-2 évig a szarsemmi rendelkezésreállásit normális beosztás meg munka helyett. Én 3 éve végeztem ('11-ben), a fele tudott azonnal elhelyezkedni.
6/32 anonim válasza:
Bocs, ha letörtem a lelkesedést. Ha ez megnyugtat, a tűzoltóknál is ugyanez megy (katvéd szakirányok). A honvédtisztiről nem tudok nyilatkozni, de nem lepne meg, ha ott is hasonlóan patkánykodnának velük.
7/32 A kérdező kommentje:
Ez nem gond van időm.
2014. aug. 8. 12:09
8/32 anonim válasza:
Akkor hajrá. Nem egy rossz szakma egyébként, nem igazán öl meg minket a munka :D
9/32 anonim válasza:
HHK-n rögtön ténylegesen kap munkát az ott végzett tiszt. tudom mert sok ismerősöm végzett már. - egy harmadéves HTJ.
10/32 anonim válasza:
Mivel annyi főt vesznek fel, amennyit el is tudnak helyezni ezért kapsz munkát.
Mindegy, hogy milyen rendőrséggel kapcsolatos iskolát végzel. Mire végzel már meg van a helyed, hogy dolgozol. Munkanélküli rendőr nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!