Ilyenkor nem lehet visszavonni a felvételt?
Haveromat elkapták a rendőrök, legyűrték a földre, rátapostak és megbilincselték. Én végig mondtam nekik, hogy hagyják abba ez törvényellenes. Én felvettem az egészet mobillal.
Ezt az ügyészség lefoglalta tőlem, mert feljelentést tettünk. Azután meg pont a felvételek bizonyították, hogy a rendőrök jogszerűek voltak. ilyenkor nem vonhatom vissza a felvételt, mintha nem is lett volna?
Nem lehet. Viszont én most izgulnék, hogy csak szabálysértés legyen a rendőri intézkedés akadályozása, amit a felvételen mondogattál, hogy hagyják abba, törvényellenes.
Ilyen az, amikor fogalmad sincs mi a helyes, de azért feljelentést teszel, és te szívod meg.
Nálunk pont most volt egy hasonló, ott ráadásul saját magát szívatta meg a hölgy a felvétellel.
Mond meg nekik, hogy azt hitted, ez szabályellenes, vágj rémült pofát és kérj segítséget egy felnőttől. Arra meg biztos mindanyian kíváncsiak vagyunk h miért bilincselték le a barátodat! Mindenesetre beszélj velük! Valamilyen szinten biztos megoldás! Remélem segített
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!