Ha feljelentést tettem, mert valaki ellopta a bankkártyámat, és ATM felvételt nem készít a gép, de benyelte a kártyát, akkor arról miért nem készítenek ujjlenyomatot?
Olyanért nem lehet a bankot perelni, hogy nincs atm felvétel?
Hisz ez kötelező lenne, nem?
Szerintem is próbálj meg kérni, de kétlem, hogy hajlanak rá.
Ujjlenyomatot azért is nehéz, mert össze-vissza fogdostad te is, a tolvaj is vagy talán több is.
Továbbá akik ürítik az ATM-et, utána akinek átadják banki dolgozó(k).
Jó esély van rá, hogy nem is sikerülne használható ujjlenyomatot venni vagy nem a tolvajtól.
A PIN kód a szerződésen nincs rajta, egy külön lapon küldik, adják át. Persze ha beraktad a mappába, akkor onnan nyilván le lehetett nyúlni.
Viszont utána hogy nyelte be második alkalommal? Letiltattad addigra?
A bank mit mondott, hogy sikerült használniuk?
Amúgy melyik bank?
OTP bank.Letiltattam addigra,mire másodjára használta volna.
Azt mondják,hogy azt a kártyát többen is megfogdoshatták,vagy letörölhette mielőtt a gépbe rakta,és akkor máris nincs semmi,felesleges pénz kidobás egy felesleges vizsgálatra.
Illetve kaptam egy olyan választ,hogy nyilván ha ilyen egyszerű lenne,ezzel kezdték volna meg a nyomozást,és nem felfüggesztik.
De én azt sem értem,hogy miért nincsenek meg az ATM felvételek.Ha kikérték volna a banktól,annak már meg kellett volna lennie,legalábbis meghosszabították volna a nyomozást azzal az indokkal,hogy folyamatban van a kikérése...Tudom,hogy van az én ügyemnél fontosabb,de na.Akkor is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!