Ki látta azt a felvételt, amin a JOBBIK ülősztrájkot tart a Magyar Gárdáért?
A felvétel kb két évvel ezelőtti. Én tegnap láttam, és teljesen megdöbbentett. Vona Gábor is a sztrájkolók között ült, fogták egymást a földön, mert a rendőrök nyúzták-húzták őket szét. Könnygázzal fújták le az embereket, verték őket "bottal", miközben a sztrájkolók semmit nem csináltak csak ültek. Ezt a rendőri felállást a törvény is tiltja. Az emberek kiabálták a rendőröknek,hogy ÁVH.
Mi a véleményed erről???
köszi
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:45
Benézted mert azóta megállapították, hogy jogellenes volt a rendőri intézkedés.
Hogy puhák? Az emberek nem csináltak semmit, csak ültek. A rendőrök parancsra könnygázzal fújták őket, még Vonát is. Közben ütötték, rángatták őket. Ezt nevezed puhának? Nem kellett volna így fellépniük a rendőröknek, egyszerűen meg kellett volna tagadni a parancsot az oszlatásra. Semmi kárt ők nem okoztak, miközben a rendőrök...
És ezt nem mint jobbikos mondom, hanem csak mint érző ember.
Az egyesületet tiltották be, ami tizenhárom vagy hány főből állt.
Az utolsó előttit hadd ne kommentáljam. Az alkotmányos jogaival nincsen tisztába.
Utolsó, informálódj! Igenis ott volt a Gárda a vörösiszap katasztrófánál, csak az RTL és a TV2 nem mutatta, mert Jobbik ellenesek, folyamatosan kihagyják a Jobbikkal kapcsolatos híreket....és gondolom, hogy te csak ebből a két csatornából informálódsz.
Ja, és az árvizekkor sem a Mesterházy cipelte a homokzsákokat, hanem a Vona. A Gárda pedig a cigányokkal együtt védekezett az áradások ellen, szóval, ilyen ez a nagy fasiszta, fajgyűlölő, csúnya Jobbik.
Sok ember azt sem tudja, hogy miket beszél miközben szíd valamit, amit egyáltalán nem ismer.
Ehelyett le lehetne ülni és tájékozódni a nagyvilágban, és lehet te is rájönnél, hogy mi folyik itt.
Utolsó, jól mondod.
Ez 2008 júliusában volt valamikor.
A rendőrség elbszta. Ott kellett volna hagyni, hogy a pi.csájuk gyökeret eresszen!
Én azt nem értem, hogy minek kell ezekkel annyit foglalkozni. Gyülekezzenek, meg sztrájkoljanak, meg üljenek, éhezzenek. Már a tö.köm azzal van tele, hogy ezek folynak a csapból is! Ha a média nem tudósítana minden fingásukról rég megunták volna.
Sima feltűnési viszketegség az egész. Unatkoznak otthon (az asszony meg küldi őket, mert közben a pótpapa be tud ugrani egy pásztorórára), ez egy jó kis divat, aztán kövessük őket. Szimpla bohócok, abból is 2.osztályúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!