Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok a tolvajkergetők...

Mit gondoltok a tolvajkergetőkről?

Figyelt kérdés
Hasznosnak találjátok a munkájukat vagy esetleg ellene vagytok? Ha ellenük vagytok akkor miért? Az utóbbi időben egy elég nagy offenzíva indult ellenük, törölték a Facebook oldalukat, majd a Youtube csatornájukat. Jogosnak találjátok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2014. júl. 13. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Még jobban is járt azzal az ivászattal, mivel nem volt roma biztosan nagyobb büntetésre számíthatott volna.
2014. júl. 13. 17:55
 12/25 anonim ***** válasza:
12%
kiirtják őket, levadásszák mindet. börtönbe kerülnek vagy elszigetelik informálisan vagy kirekesztődnek állásokból és egyéb lehetőségekből eleve kiszorítják őket. nav figyelőlistájára kerülnek. a rokonaik ugyan így járnak. besúgókat csinálnak némelyikből.
2014. júl. 13. 18:17
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem ez nem olyan brutális."

Szerintem pedig egy magát komolynak tartó szervezet részéről elfogadhatatlan az önbíráskodás. Azért ne legyenek illúzióink, TomCat már nem egyszer bizonyította, hogy hol tart emberileg.

2014. júl. 13. 19:03
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Jó a kezdeményezés, de nem önbíráskodni kellene, hanem a rendőrséget segíteni. Mert az önbíráskodásba hibák csúszhatnak (és már csúsztak is, ahogy hallom) és ártatlan emberek meghurcolása nem elfogadható.
2014. júl. 13. 20:32
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Milyen önbíráskodás?? Mindig azzal kezdik, hogy kihívják a rendőröket
2014. júl. 13. 20:34
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem nevezném önbíráskodásnak. A csávótól is megkérdezték, hogy kihívják-e a rendőröket, vagy megissza azt a szart. Ő választotta hogy megissza. Ha a rendőröket választja, akkor majd a bíróság ítélkezik.
2014. júl. 13. 20:55
 17/25 anonim ***** válasza:
15%
Nem ellenzem, nem is pártolom őket teljesen, de ez egy tünet a nálunk "divatos" bűnözőpátyolgatások miatt.
2014. júl. 13. 21:03
 18/25 anonim ***** válasza:
96%
Szimpatikusnak tartottam a kezdeményezést, de ha hibáznak akkor sunnyognak és nem ismerik be ezért mára elvesztette a szimpátiám. Volt egy kép az oldalukon 3 fiatalról akik lopni akartak egy boltból és kérték Tomcaték hogy aki ismeri őket az mondja meg a nevüket. Meglett a nevük és kirakták a képhez. Az 5-600 hsz-ből legalább 100-150-ben írták emberek, hogy a megnevezett lány nem ugyanaz csak hasonlít, és berakták a valódi profilt. De mai napig a hibás jelöléssel van kirakva a kép. Vagyis volt amíg elérhető volt az oldal.
2014. júl. 13. 23:36
 19/25 anonim válasza:
51%
Nos, amíg nem tudtam róluk szinte semmit,magával az ötlettel nekem sem volt problémám,szimpatikusak is voltak. Viszont alig kellett hogy utánuk nézzek,olvassak vagy néhány videót megnézzek és hamar ellenszenvesekké váltak. Amit mûvelnek az felháborító és szomorú. A fõ problémám,hogy õk maguk is bûncselekményt követnek el... Az általuk leggyakrabban elkövetett BÛNCSELEKMÉNY az alapvetõ emberi és személyiségi jogok megsértése, önbíráskodás. Igen is önbíráskodnak. Már az,hogy mindenféle felhatalmazás nélkül felkínálják a gyanúsított személynek a választás lehetõségét, miszerint hívják a rendõröket vagy az illetõ megissza a keserûsót ( ezzel kockáztatják egy ember egészségi állapotát ) ez már kimeríti az önbíráskodás fogalmát. Ez nem csak önbíráskodás,de megfélemlítés is lehet,mert tudjuk,ez kérdésnek álcázott felszólítás. A valódi céljuk,hogy megalázzák a bûnözõt,mert szerintük nekik nincsenek alapvetõ jogaik. Ezekeken kívül még sok vádpontban egyértelmûen bûnösek. Röviden,többet ártanak mint segítenek. Folyt.
2014. júl. 17. 17:38
 20/25 anonim válasza:
62%

Gondolom azt,hogy az emberi jogokat mivel sértik,nem kell ecsetelnem. Neveket,arcokat tesznek közzé az interneten,jogtalanul! Könnyû testisértést is követtek el,továbbá egy esetben felajánlották a gyanúsítottnak,hogy ha összeverik ( létszám fölényben!) megússza a börtönt... Egy videojuk sincs ahol ne hangozna el becsület sértés, illetve sok esetben megalapozatlanok a vádak, a büntetés nincs arányban az elkövetett bûnnel. Tisztában vagyok vele hogy a magyar rendörségre nem lehetünk túl büszkék,de ez a szinte terroristaszervezet a legeslegrosszabb alternativa. Nem tudom ki ismeri a videót ahol TomCat szinte azonnal és figyelmeztetés nélkül arcon lõ (gázpisztollyal) valakit, úgy hogy nõk és kisgyermekek vannak a helyszínen... TomCat magatartása nem emberhez méltó. Fajgyûlölô,akárki akármit mond és a szememben ennél nincs lejebb. Az is nevetséges hogy ehhez támogatást kérnek/kapnak pénzben vagy kaparós sorsjegyben,kikötés hogy fáraók kincse legyen XD

16/F - telórol

2014. júl. 17. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!