Magyarországon miért ilyen alacsonyak a rendőrségi büntetések a környező országokhoz képest?
#12-esnél a pont!
Ésszel kell vezetni, nem ész nélkül, ahogy ezt a sok faxhuszár teszi lakott területen belül...
50 helyett 120-szal repesztenek, mint állat!
Tartsuk be a szabályokat, és nem lesz semmi gond!
Megcsappan a közúti balesetek száma, és a bírságok kiszabásának esélye is jelentősen visszaszorulhat!
Ennyire logikus!
"Ez téves. Pont a gyorshajtást meg
vezetési kihágásokat büntetik
legjobban. Ha kreol banda megveri
gyurikát akkor nem csinálnak
semmit."
Ez egy értelmetlen összehasonlítás. A kérdés a magyar és a külföldi büntetések közötti különbség. Ez meg nem az. Mellesleg a verekedést már a bíróság bünteti.
A rendőrök büntessék csak meg a szabálytalankodót, legalább van állami bevétel.
"Bucsek nevű felhasználó válasza:"
Nekem csak egy kérdésem lenne. Egyáltalán mi a faszt keres egy rendőr a gyaksi.hu-n, és b.assza el itt az idejét? Elfogyott a lopóscigány az országban, vagy mi?
Kedves 52%, az még elmegy, hogy azt gondolod, te mindenkinél jobban tudod mit kellene egy rendőrnek tenni szolgálatban. Tudom, bűnözőket elfogni, ha nincs, akkor is.
Ahhoz, hogy ÉN szabadidőmben mit csinálok, semmi közöd nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!