Magyarorszagon létezik akciócsoport "komando" néven? Most hogy hívják magukat? TEK-nek?
Írnátok "komandohoz" hasonló szervezeteket Magyarországon?
És hogy lehetne oda bekerülni?
Hova menjek továbbtanulni hogy nagyobb legyen az eselyem?
A TEKetlenek pisisek.
A Bercsényi KMZ (MH 34) a nagybetűs KOMMANDÓ Magyarországon. A képzés ideje 2 év, + 6 hónap túlélő gyakorlatozás külföldön modulrendszerben (sosem tudják az épp aktuális kiképzendők, hogy éppen hova küldik őket), és a katonák ez alatt megismerik a béketámogatást, a gerillaharcot, a városi harcot, a csapatszervezést/csapatújraszervezést, ellenséges vonalak mögötti harci tevékenységet, aztán az infokommunikációs hadviselést, propaganda-hadviselést, és az általános különleges műveleti képességek elsajátítását.
Na ez a "kommandó", a különleges alakulat. Aktív státuszú honvédtiszt vagyok amúgy.
szuper
és hogy tudok bekerülni?
:D
hát igen....nyelvtanból csak 4-es vagyok.....
arrol tudok hogy komoly fizikai és elvárások vannak.....
de én arra lennék kíváncsi hogy továbbtanulni hova érdemes menni?
Mittomén pl:
közszolgálati egyetem nemtom milyen szak......
vagy hova?
upsz......az előzőből kimaradt a pszichológiai szó.....
sorry
Kedves aktív státuszú honvédtiszt!
Azt is tanítják, hogy le kell nézni a másikat? :)
Lehet, hogy a Bercsényisek képzése keményebb, de teljesen más terület a kettő.
Jah, és nem vagyok TEK-es, nem azért "védem".
Keresési javaslat: kommandó
A wiki szerint csak Romániában van
"Kommandó (románul Comandău) falu Romániában, Kovászna megyében."
Most úgy hívják magukat, hogy: Gerilla Bkv akciócsoport.
Felszivárognak a viszonylatra civilként, és mire becsukódik az ajtó máris egyenruhában zaklatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!