"Hívd a rendőrséget! "?
Gyakran hangzik el ez a mondat. De mégis, ha baj van csak arra sikerül gondolnom, hogy hogyan kerüljek ki belőle, hogyan ússzam meg minél kevesebbel.
Miután elmúlt a veszély persze egyből megnyugodok. Elég kínos és furcsa érzés utólag telefonálgatni, hogy "baj volt". Na meg próbállom felmérni a helyzet fontosságát a rendőrség szempontjából és így többféle szemszögből nézem a helyzetet ami könnyen megzavarja az eretedi képnek az átélését. Arról nem is beszélve, hogy tapasztalt ravasz bűnözőkkel állok szemben, akik kavarnak össze-vissza.
#6: Köszi ez nagyon jó! Remélem sikerül majd hangfelvételt készítenem valamiről. Attól tartok, hogy ha törvényes úton történik is előrelépés az ügyben, Ő bosszúból csinál valami őrültséget ha megtudja.
Videót sajnos nem tudok róla készíteni(kamera hiányában). Egy profi diktafont már vettem 30K-ért, de sajnos ezt is kevés sikkerrel használtam eddíg. Nagyobb mint amire számítottam és nehéz rejteni. :\ Meg anyámmal élek együtt és ő egyből elárulja a viselkedésével vagy akár hangossan rákérdez amikor már az ajtóba van... :((
#10: Köszi a biztatást!
Hordok kést és gázsprayt. Otthonra vettem viperát. Járok fitness terembe edzeni, hogy javítsak az erőnlétemen. Szerencsére magasabb vagyok náluk, ez sok öbizalmat tud adni. Amitől igazán félek az, hogy tapasztalt bűnözőkről van szó, akiknek vannak alvilági kapcsolataik és ügyvédeik. Igazán értenek hozzá hogyan hassanak az áldozataikra. Vannak különböző helyzetek amikor egy férfinak helyt kell állnia. Ők nagyon tudják mit kell tenniük, hogy ezt megnehezítsék. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!