Amikor lomtalanításkor a cigányok széthordják a szemetet, lármáznak nem csak napközben, hanem éjszaka is, akkor mi történik, ha kihívom a rendőrséget? Úgy tudom, hogy a lomizás már amúgy is törvénytelen dolog, és büntetendő.
Nálunk, épp ezért beszüntették pár éve, erre van egy külön hívható szám, ha lomtalanítani akarsz, ingyenes.
Belátták ez nem célra vezető és tettek érte.
Akkor ezek szerint máshol még van?
Esetleg az illetékes szervet, akik végzik a lomtalanítást kéne szólni, nem hinném, hogy a rendőrök tudnának v. akarnának tenni ez ügyben.
4-es: Úgy látszik, hogy felétek akkor más a módi. Errefele úgy járja, hogy a cigányok már a lomtalanítás előtt idejönnek 1-2 nappal, és elfoglalják állásaikat, senki mást nem engedve a helyük közelébe. A helyet a lomtalanítás egész ideje alatt fenntartják maguknak, ott kultúráskodnak egész nap a kupac körül; szétdobálják a szemetet, kötözködnek, veszekednek stb.
Hozzánk minden évben ugyanaz a família jön, és már a purdék is egyre gátlástalanabbak -az utolsón már belém is belémkötöttek, másodmagammal jöttem hazafele, épp nevettünk valamin, aztán az egyik rákezdett a szokásos szájjáratásba, mert nem nézik jó szemmel, ha az embernek jó kedve van, azt hitték rajtuk röhögtünk. Kis híjján nekem próbált jönni a família.
És ezért kérdeztem meg, mert nem sokára megint lesz itt, és amikor ezek idejönnek, akkor inkább törvényes úton szeretném őket is lomtalanítani.
Őszintén szólva, én többszöri olvasásra is azt hittem, hogy szarkazmussal írta azt, amit írt. Ilyet komolyan senki sem ír, senki nincs ekkora álszent.
Ellenkező esetben látok perspektívákat a javaslat megvalósítására irányulóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!